Наставникът на Локомотив (София) Станислав Генчев бе доволен от продължаването

...
Наставникът на Локомотив (София) Станислав Генчев бе доволен от продължаването
Коментари Харесай

Генчев: Футболистите разбраха, че трябва да вдигнат темпото

Наставникът на Локомотив (София) Станислав Генчев бе удовлетворен от продължаването към четвъртфиналите за Купата на България. “Железничарите ” победиха с 3:0 Витоша (Бистрица).

“За нас беше значимо да продължим. Първото полувреме не беше положително, тъй като влязохме отпуснато в мача. Винаги има нотка на подценяване, когато играеш с тим от долно равнище. Със сигурност искахме да стигне до победа в постоянното време. Подходихме съществено и всички, които бяха здрави използвахме в днешния мач. Самите футболисти усетиха, че би трябвало да играят на по-висока скорост. Доста постоянно в последния мач играчите мислят към този момент за ваканцията си. Доста тимове от елита обаче изиграха по-слаби мачове за купата и това бе обица за нас да подходим деликатно ”, сподели Генчев. 

“За нас е доста значимо да успеем да създадем добра подготовка. Имаме две позиции, на които наложително би трябвало да вземем футболист. В процеса на шампионата ние прогресирахме, можеше и да сме малко по-напред, има една мъка, че загубихме в последния мач от шампионата. Сега трябваше да построяваме тим надали не от нулата и това е огромен опит за мен ”, изясни още експертът.
 
 
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР