Наставникът на Локомотив София, Иван Колев, остана разочарован от лекотата,

...
Наставникът на Локомотив София, Иван Колев, остана разочарован от лекотата,
Коментари Харесай

Колев: Трябва да се замислим над елементарните грешки

Наставникът на Локомотив София, Иван Колев, остана отчаян от лекотата, с която неговите играчи са позволили попаденията в срещата с Ботев Пд, изгубена с 0:2.
„ Ние освен допуснахме ранен гол, само че и го допуснахме след сериозна неточност, същински подарък за съперника. Това повлия на играчите, само че е се съвзеха. Изиграхме не неприятно първо полувреме. Непредизвиканите неточности бяха огромният проблем, само че въпреки всичко не съм неудовлетворен от старанието на играчите. Отборът на Ботев е мощен, мощни характерности са и не играхме зле “, стартира Колев.
„ И вторият гол беше след обикновена неточност. Много съществено би трябвало да се замислим за тези неточности. Не мисля, че имахме положения, каквито можем да сътворяваме. Имахме проблеми с фланговите играчи. Върджил не можеше да играе повече от 20 минути. Това са наши проблеми, които би трябвало да решим “.
„ Всеки мач е сложен и всеки дуел ще е като край. Трябва да се приготвим. Във всички аспекти би трябвало да се подготвим. Притеснява ме възобновяване на контузени играчи, защото някои от тях не бяха на равнище. Все отново, имаме още малко време “, приключи той.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР