Наставникът на Локомотив София, Иван Колев, остана безкрайно разочарован след

...
Наставникът на Локомотив София, Иван Колев, остана безкрайно разочарован след
Коментари Харесай

Колев: Имаме проблеми навън, не можем да вържем повече от три паса

Наставникът на Локомотив София, Иван Колев, остана безпределно отчаян след провалянето с 0:1 при гостуването на Миньор Перник. Колев призна, че тимът му не е основал никакви положения и че продължава да има съществени проблеми при гостуванията.

„ Пролича си от още от първото полувреме, че няма по какъв начин да спечелим мача, играейки по този метод. В нахлуване бяхме доста зле, не можехме да вържем повече от 3 паса, камо ли да създадем действителни голови положения “, стартира треньорът.

„ Очевидно имаме проблем при гостуванията. Някои играчи не мога да ги позная при гостуванията, все едно са други хора. Може би е от напрежението при гостуванията. Трудно е да кажа какво е решението, само че би трябвало да мислим по тематиката и да преодолеем казуса “.

„ В групата множеството тимове играят затворено против нас. Когато гостуваме, не изпълняваме нещата, които упражняваме. Твърде елементарно губим топката, Миньор се стабилизира последователно в мача и най-после справедливо завоюва “.

„ Ако преследваме влизане в елитната дивизия, то би трябвало да излезем наложително за победа против Добруджа. Едва ли някой от футболистите обръщат внимание върху разликите с преследвачите, по-скоро проблемите идват от по-сериозното противопоставяне против нас, което явно въздейства “, приключи Колев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР