Наставникът на Локомотив (София) - Ангел Колев, гостува в Студио

...
Наставникът на Локомотив (София) - Ангел Колев, гостува в Студио
Коментари Харесай

Ангел Колев: Локомотив не е отбор за Втора лига

Наставникът на Локомотив (София) - Ангел Колев, гостува в " Студио Дерби " на сътрудниците от " Котаспорт ". Той разяснява обстановката при " железничарите ", които сега не могат да стабилизират представянето си във Втора лига.

" Локомотив е институция в българския футбол. Не може елементарно да се зачеркне този тим. Завърнах се за идеята Локомотив, а не да върша кариера. Не укривам, че от деца сме другари с Иван Василев. Той е самичък, няма помощ отникъде. Това се отразява на общия образ на тима. Всяка година вършим нов тим. Няма по какъв начин да стане по този начин. Нямаме спонсори. Но Локомотив не е тим за " Б " група, би трябвало да се завърне в " А " група. На Локомотив му би трябвало помощ. Локомотив не получил някакви пари, каквито се дадоха на доста тимове. Това е тъпо, не е обикновено ".

" Има съображение за недоволството против съдиите. Има наклонност в " Б " група. Може би, тъй като мачовете не се дават по малкия екран, разрешава на съдиите да не са правилни. Виждал съм съдийски неточности, които искрено са тенденциозни. Колкото по-бързо се в профил тази язва, толкоз по-добре ".

" Ние няма да се отхвърляме. Ще се борим до дъно. Дай Боже, да се появи помощ за Иван Василев. Нашият президент избави тима, дава благо и драго за него. Ако не беше той, в този момент несъмнено щеше да има катинари на стадиона ".

 От
От " Железни Бригади " осъдиха нападките против почитателите на Локо (Сф), скочиха на публицистите

Вижте какво написаха
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР