Наставникът на Локомотив (Пловдив) Александър Тунчев разкри подробности за перуанеца

...
Наставникът на Локомотив (Пловдив) Александър Тунчев разкри подробности за перуанеца
Коментари Харесай

Тунчев за новия: Нуждая се да бъде активен в предни позиции, ще го ползвам като централен нападател

Наставникът на Локомотив (Пловдив) Александър Тунчев разкри детайлности за перуанеца Паоло Уртадо, който дойде в Пловдив преди два дни. Старши треньорът призна, че офанзивният полузащитник, който се подвизава и като крило, ще играе при “смърфовете” като централен нападател, тъй като системата на игра го изисква.

“Надявам се той да внесе изясненост в офанзивата ни. Знам, че е доста добър футболист, национал на Перу. Запознат съм с изявите му на Световното състезание в Русия. Добре е, че ще донесе опит на тима ", показа Тунчев пред elcomercio.pe.

" Паоло има добър взор върху играта. Той умее да намира и да употребява празните пространства, както и да вкарва голове. Надявам се да донесе позитиви за офанзивите ни. Нуждая се от футболист, който да е доста деен в предни позиции. Ще го употребявам като централен нападател, тъй като нашата скица на игра е с двама нападатели ", добави треньорът.

В същото време стана ясно, че спортно-техническият щаб на Локомотив приготвя специфична стратегия за 30-годишния перуанец. Тунчев се надява, че до 2 седмици нападателят ще бъде в добра кондиция.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР