Наставникът на Локомотив (Пловдив) Александър Томаш говори пред медиите преди

...
Наставникът на Локомотив (Пловдив) Александър Томаш говори пред медиите преди
Коментари Харесай

Томаш: Целта ни е да вземем по-скоро български футболисти, но е трудно

Наставникът на Локомотив (Пловдив) Александър Томаш приказва пред медиите преди първата подготовка на отбора за новия сезон. Специалистът съобщи, че до момента в който е на " Лаута " ще работи със сърце и душа за положителното на " смърфовете ".

" Пуснал съм лист към управлението, само че до момента в който няма нищо подписано не мога да разгадавам нищо. Ще се опитаме по най-хубавия метод да се разделим с избрани футболисти и да притеглим други. На Витанов му завърши договорът, аз съм си споделил мнението.
 Томаш даде оценка на сезона на Локомотив (Пловдив)
Томаш даде оценка на сезона на Локомотив (Пловдив)

Вижте детайлности

Аз желаех той да остане. Казал съм му, че няма да го употребявам във всички мачове, само че е значим за съблекалнята. В последна сметка без всеки може. Локомотив е най-важният. Целта ни е да вземем по-скоро български футболисти, само че е мъчно.

Тези, които желаеме, не можем да си ги позволим финансово, а тези които можем, ще би трябвало време, с цел да се приспособяват. Не е елементарно, би трябвало да създадем баланс и микс ", сподели Томаш.

" Доста последователи утвърждават това, което сме създали. Не чета пресата, чета спортна логика на психиката. Ние завършихме пети пред тимове с много по-големи бюджети. Аз съм наясно, че най-големите неточности са в треньора.

Не съм удовлетворен от два равни мача, които направихме като хазаин. Аз ще работя със сърце и душа за Локомотив, до момента в който съм тук. Наясно съм, че всеки ден може да ми е финален тук, само че до момента в който съм тук ще работя по този начин, че ще съм тук още 100 години. Разговорът ми с управлението си казахме нещата както аз ги виждам. Господин Колев е моят директен шеф ".

" Младите момчета би трябвало да си заслужат, а не да се постановат непременно. Пример е Петър Андреев. Миналата подготовка през лятото той бе напълно с нас, само че по-късно в последния мач от лагера отношението му бе безобразно. Сега към този момент има ли смяна в него съгласно вас? ".
 Томаш работи за завръщането на Карагарен в Локомотив (Пловдив)
Томаш работи за завръщането на Карагарен в Локомотив (Пловдив)

Крилото мина във ФК ЦСКА 1948 Сф през зимата, само че по този начин и не съумя да се наложи като съществена фигура

Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР