Наставникът на Локомотив (Пд) Александър Томаш сподели мнението си след

...
Наставникът на Локомотив (Пд) Александър Томаш сподели мнението си след
Коментари Харесай

Томаш: Някои млади играчи само гледат в Инстаграм, носят обувки като някои футболисти и си мислят, че ще играят като тях

Наставникът на Локомотив (Пд) Александър Томаш показа мнението си след домакинския триумф над Черно море с 2:1. Треньорът на " черно-белите " разяснява представянето на младите футболисти в тима и направи забавно изявление по тематиката.

" Постигнахме триумфа с помощта на футболистите. Всеки мач, в който съумяваме, е с помощта на футболистите, а когато не ни се получава, има един провинен и това съм аз. Влязохме мъчно в мача. С течение на времето наложихме правилния темп. Играхме против много добър тим с много добър треньор.
 Локомотив (Пловдив) излъга Черно море с дузпа в края Локомотив (Пловдив) излъга Черно море с дузпа в края
Сложна обстановка за нас, само че взехме максимума. Зарадвахме последователите, те го заслужават. Аз съм огромен последовател младите футболисти да играят, само че би трябвало да си го заслужат. Моментът, в който дадеш безплатно, отиват от едната прекаленост в другата. Трябва да ги развиваме, освен да гледат в " Инстаграм ", да носят обувки като някои играчи и да си мислят, че ще играят като тях.

Нека управлението да разяснява. Аз съм си споделил моето мнение, както на управлението, по този начин и на футболиста. Пепи (б.а Витанов) е футболист, който е дал доста, има качества. Не е моя работа да разясня.
 Основен футболист напуща Локомотив (Пд) Основен футболист напуща Локомотив (Пд)
Последен мач, на открито, може би ще дадем повече време на млади момчета, ще го обсъдя с управлението. Без значение кой играе, би трябвало да пазиме емблемата “, съобщи Томаш по отношение на последния мач от сезона против ЦСКА 1948.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР