Наставникът на Локомотив Александър Тунчев сподели след равенството 1:1 срещу

...
Наставникът на Локомотив Александър Тунчев сподели след равенството 1:1 срещу
Коментари Харесай

Тунчев: Мачът беше равностоен, трябва да съжаляваме, че изпуснахме победата

Наставникът на Локомотив Александър Тунчев показа след равенството 1:1 против Ботев в дербито на Пловдив, че неговият отбор би трябвало да съжалява, че е изпуснал успеха.

„ Мачът беше равносилен. Ботев се възползваха от една статично състояние и вкараха гол. Второто полувреме доминирахме и сътворяваме положения. Можем да кажем, че би трябвало да съжаляваме, че изпуснахме успеха през днешния ден “.

„ Имаше леко напрежение в играчите, някои играха за първи път в това дерби. Времето също си оказа въздействие да няма такова движение. Не се получаваха нещата. Това им споделих на момчетата на полувремето – би трябвало да се успокоим, да играем нашата игра. Днес Лукас Салинас нямаше ден и трябваше да създадем смяна. Винс е доста добър футболист, просто доста време не е играл, изпусна част от подготовката. Трябва да влезе във форма и мисля, че ужасно доста ще ни помогне “.

„ Имаме двама доста положителни и равностойни вратар. Консултирал съм се и с треньора на вратарите. Насъбраха се някои мачове на Илко Пиргов и по тази причина дадохме късмет на Лукас Рейдър “.

„ Не мога да кажа, че не опитваме и не играем добре. Липса на шанс в завършващата фаза, последния удар и по този начин нямаме повече точки. Стараят се момчетата, пробват се. Нормално е да има напрежение след предходния сезон. Трябва време да се обиграе този тим. Характерът през второто полувреме и експанзията са неща, за които непрекъснато приказваме и се надяваме да ги подобряваме “, съобщи Тунчев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР