Наставникът на Локо София, Станислав Генчев, остана недоволен от плахия

...
Наставникът на Локо София, Станислав Генчев, остана недоволен от плахия
Коментари Харесай

Генчев отговори за Анисе и добави: Допуснахме след нова глупост в защита

Наставникът на Локо София, Станислав Генчев, остана неудовлетворен от плахия старт на неговия отбор, макар равенството 1:1 против Берое. Той регистрира, че до момента в който отборът му няма победа нервността ще е по-голяма, изключително като се позволява първи гол, както в днешния ден.
„ Мисля, че резултатът е действителен. През първото полувреме не успяхме да сме дейни и да се възползваме от техни неточности. Направихме и нелепост, след което те ни поведоха. Втори следващ мач ни вкараха от статично състояние, макар че работим на подготовка. Явно би трябвало да продължим в тази посока. През втората част се видя, че имаме проблеми със основаването на положения. Успяхме да създадем две и се веселя, че второто влезе “.

„ Не е прелестно, че 3 мача сме без победа, макар че в предходния мач мисля, че заслужавахме изразителна такава. Днес още веднъж получихме гол от нищо. Това ни изнервя в допълнение. Ако не бяхме позволили през първото полувреме, щяхме да спечелим “.

„ Надявам се да употребяваме Вутов другата седмица. Липсваха Славчев и Кацаров, което загуба за тим като нас. Не сме говорили скоро с Анисе, видяхме, че е в България, само че не мога да потвърдя дали е близо, или надалеч договорката “.

„ Всяко домакинство е значимо за нас, защото публиката ни поддържа доста и изглеждаме по различен метод в мачовете. Днес бяхме малко стъписани, до момента в който в Надежда сме доста по-агресивни и решителни “, приключи той.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР