Наставникът на Ливърпул Юрген Клоп коментира и определи поражението като

...
Наставникът на Ливърпул Юрген Клоп коментира и определи поражението като
Коментари Харесай

Юрген Клоп след загубата от Уулвс: Това е върхът на нашите проблеми

Наставникът на Ливърпул Юрген Клоп разяснява и дефинира провалянето като " върхът на проблемите " в тима.

Според Клоп държанието на неговия отбор е било неприемливо в първите 12 минути, когато " алените " позволиха две попадения, а след почивката Рубен Невеш оформи крайното 3:0 в интерес на " вълците ".

" Днес беше върхът на нашите проблеми. В мач като този това е безусловно неприемливо. Можете да ни критикувате, съдите и евентуално сте прави. Тези първи 12 минути не са разрешени. Началото на мача беше извънредно. Беше противоположното на това, което би трябвало да вършим. Не мога да си го обясня, няма по какъв начин да стане. Сами си причинихме проблемите. Правим го обществено, по тази причина всички го виждат ", разяснява немският експерт

" Как да не се тормозя? Не мога да седнал съм тук и да мисля, че се справихме добре. Първите 12 минути са неприемливи, а ние по този начин или другояче го направихме. Не мисля, че те са най-хубавите сега, само че знам какъв брой са положителни. Тези неща се случват, тъй като не можем да си помогнем в този миг. Не изгубвам доверие в момчетата, само че виждам къде би трябвало да се подобряваме. В момента тимът няма убеденост, това се вижда, само че първите 12 минути са отбрана, гъстота и интензивност. Имате ли потребност от доста убеденост за това? Не съм толкоз сигурен ", добави Юрген Клоп.

За Ливърпул това беше трето следващо проваляне като посетител във Висшата лига, след което тимът се намира на нежеланото 10-то място в подреждането с 29 точки.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР