Наставникът на Левски Станимир Стоилов заяви след победата над Славия

...
Наставникът на Левски Станимир Стоилов заяви след победата над Славия
Коментари Харесай

Мъри каза за евентуалния нов спонсор и заяви: Имаме купа, в Европа сме, но ще взема мерки

Наставникът на Левски Станимир Стоилов съобщи след успеха над Славия с 2:1, че на този стадий няма искащ за нов спонсор на “сините ”. Повод за коментара му станаха изявления в медиите за договаряния с възможен нов притежател. Също по този начин Мъри добави, че в днешния дуел “сини ” и “бели ” са си разделили по едно полувреме, а той не е удовлетворен от представянето на някои свои играчи през второто полувреме и поради това ще вземе ограничения.
 Левски съкруши Славия с превъзходни голове на Стефанов и Кръстев, Левски съкруши Славия с превъзходни голове на Стефанов и Кръстев, "сините " на точка от бронза
“Повече съм удовлетворен от успеха. Двата тима си разделихме по едно полувреме. Играхме много по-добре през първото, Славия - през второто. Ние успяхме да отбележим, Славия - не. Можем да намерим лесни извинения - чествали сме и то си е по този начин, само че Левски не би трябвало да губи самодейността.

Някои играха много под опциите си, ще взема ограничения. Ако би трябвало да сме почтени, има основателна причина. След толкоз години футболистите са чествали повече. Трябва да играем по този начин, както през първото полувреме.

Имахме положителни и неприятни моменти. Най-важното е, че спечелихме. Имахме обстановки четирима на двама, двама на един, в които играчите взимат неверни решения.

След като взехме купата и спечелихме Европа, не сме мислили за точки. В Европа сме, имаме купа, чакам против Лудогорец да играем добър футбол ”, сподели Стоилов, който разяснява по следния метод информациите за нов притежател.

“Такива информации се появяват ежедневно. Ние като клуб вършим ежедневни срещи. На този стадий няма нищо съответно някой да е изявил предпочитание за спонсорство. Ако има нещо, първи ще го кажа. Ако има нещо, нашите последователи първи ще го схванат ”, добави Станимир Стоилов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР