Наставникът на Левски Станимир Стоилов остана доволен от представянето на

...
Наставникът на Левски Станимир Стоилов остана доволен от представянето на
Коментари Харесай

Мъри: Изпуснахме да решим мача с втори гол, целта е Европа

Наставникът на Левски Станимир Стоилов остана удовлетворен от представянето на тима му, макар че той загуби с 1:2 гостуването си на Лудогорец след поврат. “Смятам, че стана забавен дуел за хората. За нас също беше забавно да забележим дали тимът се развива. Единственото отрицателно е, че загубихме. Имахме две-три обстановки да решим срещата с втори гол. Като се има поради класата на Лудогорец, те си вкараха двете положения.

Доволен съм ненапълно от представянето. Играхме на положително равнище. Трябва малко повече да подобрим динамичността и експанзията в междинната зона и офанзивата. Имахме мощни моменти да вкараме втори гол и мачът можеше да отиде в напълно друга посока.

Първото полувреме имахме съществено предимство и положения. С оглед на наказванията взех решение да опитвам. Не мога да се дразня на играчите, тъй като организирахме две тренировки. Старахме се. Вижда се, че имаме футболен прогрес и се надявам идващия път да спечелим ”, сподели Мъри, след което разяснява и травмата на капитана Николай Михайлов малко след изравнителния гол на разградчани.

“Не е прелестно. Опитен вратар, командваше защитатна, само че във футбола стават такива работи ”, обясни Стоилов, след което сподели няколко думи и за идните дуели сред двата тима за Купата.

“Всеки мач е друг. Мачът за Купата ще бъде радикално друг. За нас задачата е Европа. Докъде ще стигнем, ще забележим. Когато играем със самочувстве, въодушевление и загубим, не е толкоз ужасно. ”
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР