Наставникът на Левски Станимир Стоилов обяви след десетия пореден шампионатен

...
Наставникът на Левски Станимир Стоилов обяви след десетия пореден шампионатен
Коментари Харесай

Мъри пак недоволства от терена: От лед отидохме на разорана нива

Наставникът на Левски Станимир Стоилов разгласи след десетия следващ турнирен дуел на “сините ” без победа, че на разорани ниви, каквито са терените в България към този миг, футбол не може да се играе. Също по този начин Мъри добави след днешното тъждество (1:1) против Пирин, че на следващия ден ще има изясненост дали отборът ще се укрепи с нови попълнения.

“Винаги не е прелестно, когато Левски не побеждава. Не успяхме да отбележим обстановките, които имахме. През първото полувреме Пирин бе по-мотивиран, само че през второто нещата се трансформираха. Имахме обстановки да затворим мача. На разорани ниви не може да се играе, колкото и да се постараха домакините.

Имаше прелестна аудитория, хубаво време, само че нямаше прекрасен терен. Това попречи. Изпуснахме и положения, вратярят им избави. Да търсим опрощение не е най-хубавия вид. Това са изискванията и ще продължаваме да се борим.

Отборът има концепция по какъв начин да играе, само че за качество на футбола не ми се приказва. Левски има задоволително мощен тим, когато всички оздравеят и изискванията за футбол са положителни ”, сподели Стоилов, който на въпрос за възможни нови попълнения, отговори по следния метод:

“Имаме диалози с избрани футболисти, на следващия ден ще забележим какво ще се случи ”, съобщи Стоилов, който добави, че на отбора се отразява и неуспеха на договорката с Юнайтед груп.

“Нормално е да тежи. Шест месеца чакахме, клубът и всички правехме всичко допустимо нещата да вървят по най-хубавия метод ”, обясни Стоилов, който е безапелационен, че състезателите би трябвало да се постараят повече, с цел да оправдаят упованията на ентусиастите.

“Привържениците постоянно са стимулирани. Футболистите са длъжни да им отговорят с по-добра игра и победи ”, сигурен е треньорът на “сините ”.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР