Наставникът на Левски - Станимир Стоилов обяви, че от месец

...
Наставникът на Левски - Станимир Стоилов обяви, че от месец
Коментари Харесай

Стоилов: Новата синя приказка може да започне, ако имаме нов стадион и изчистени задължения

Наставникът на Левски - Станимир Стоилов разгласи, че от месец септември столичният гранд е на кръстопът и чака напълно скоро развиване за неговото бъдеще. Мъри е на мнение, че нова " синя " приказка може да започва, в случай че клубът има нов стадион и е без отговорности. Ето какво сподели още той в предаването " Арена Спорт " по Българска национална телевизия:
 Основен футболист на Левски навън за мача с Черно море
Основен футболист на Левски навън за мача с Черно море

" Сините " ще започват акцията " Виза за Лига Европа " от стадион " Ивайло "

" Мисля, че Левски смъкна системите и към този момент диша много по-самостоятелно. Естествено проблемите, които мъчно можем да ги решим единствено с работа и поддръжка от последователите, са отговорностите към Национална агенция за приходите и построяването на нов стадион. Това са идващите цели, които Левски би трябвало да си сложи.

Левски ще откри път по какъв начин да почисти отговорностите си, с цел да бъде притежател на своя стадион. Плановете и тактиките бяха направени, с цел да може Левски да направи пълноценна подготовка в Дубай, с допустимо най-хубавите противници. След смяната опитахме да ги сменим, къде добре- къде зле. Но това не би трябвало да ни служи за опрощение.
 Станимир Стоилов е най-титулувания треньор в Казахстан
Станимир Стоилов е най-титулувания треньор в Казахстан

Мъри има четири шампионски трофеи, както и победа за Купата и Суперкупата на Казахстан

За първи път от години, Левски е получил голяма оферта за собствен състезател. По-важно е, щом има диалог за промяна на собствеността, е по-добре Левски да гради стойностен тим, а не да продава най-хубавите си футболисти.

Сдружението е един от пътищата, по които Левски можеше да почисти задълженията си към Национална агенция за приходите. Много се интерпретират думите ми. Не предлагам смяна на шампионата. Предлагам да има къса лятна пауза. Илиан Илиев предложи да се играе до 15-20 декември, което е окей. И една къса пауза до края на януари, която е изцяло естествена, както е на всички места по света. И февруари месец всички тимове да стартират да се готвят по топлите страни. И в средата или края на март, шампионата вероятно да стартира. Февруари месец няма да има кой да пристигна на стадион при температури -10/15 градуса. Ако имаме игрища като на Запад - да, тогава даже да се играе и по Коледа и Нова година. Има футболен бизнес, няма към този момент футбол. В България има два терена, които са с отопление. Другите всички са направени като в час по трудово образование.

Левски желае да направи футболен бизнес, а по какъв начин да стане това като ще играе на ледена пързалка и на -10 градуса. Трябва да се обединим и създадем една тактика и проект. Да включим страната, да протестираме даже за по-добри условия. В България слушаме постоянно " по какъв начин не може да стане ". Това е работа на президента на БФС да оказва помощ за подобряването. Слушам споделя " едно време по какъв начин ние сме играли футбол в студа "... Ми, то едно време нямаше мобилни телефони, дайте да не се развиваме!? Футболът не може да стои в Каменната епоха.
 От Левски бойкотират
От Левски бойкотират " Футболист на годината "?

Без представители на " сините " на церемонията

След като сме най-популярният клуб в България, с най-вече последователи, обикновено е най-малко да му се чува думата. Ние нищо не желаеме единствено за себе си. Нямам напън да работя в българския футбол, само че ще продължа да си споделям мнението за неговите проблеми.

Ако в този момент беше Конгреса, Наско Сираков еднолично щеше да вземе решение кого да поддържа. Аз не съм за качване и събаряне на нови лица, аз съм за измененията. В момента Левски е на кръстопът. Стоим в едно течение, в което се движим от септември месец насам, чакаме да забележим накъде ще ни отнесе. Искам приказката на Левски да стартира от нов стадион. Ако Левски е без стадион и изчистени отговорности, оттова могат да започват новите триумфи на клуба ".
 Венци Стефанов: От Левски може би желаят на
Венци Стефанов: От Левски може би желаят на " кабриолета " да сложат сгъваема козирка

" Га ядоха кифтетата, не риваха! "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР