Наставникът на Левски Станимир Стоилов не остана доволен от факта,

...
Наставникът на Левски Станимир Стоилов не остана доволен от факта,
Коментари Харесай

Мъри: При гол от статично положение е нормално да си мислиш лоши неща, видях двама-трима футболисти да играят плахо

Наставникът на Левски Станимир Стоилов не остана удовлетворен от обстоятелството, че “сините ” позволиха гол от статично състояние против третодивизионния Вихрен (Сандански). Срещата приключи 4:1 в интерес на софиянци, които обаче първи позволиха попадение.
 Левски се разсъни след гол на Удоджи и към този момент мисли единствено за Лудогорец Левски се разсъни след гол на Удоджи и към този момент мисли единствено за Лудогорец
“Без да се трудиш мъчно се реализират триумфи. Стана футболен празник. Много “сини ” последователи пристигнаха. Отново бяха на стадиона и това е най-хубавото. Празник за град Сандански и заслужена елиминация ”, сподели Стоилов, след което добави, че този дуел не може да вдигне самочувствието на тима.

“Чак да си подвигаме духа и самочувствието. Вихрен е от Трета дивизия. Колкото и да имаха предпочитание, нашият тим е доста по-класен.

Когато получиш гол от статично полоение, е обикновено да си мислиш единствено неприятни неща. Гол от статично е неприятно за Левски, да не кажа и нещо по-силно. Явно нашият тим е напрегнат, не играе на максимума. След като допуснахме тим от Трета лига да ни означи гол, значи концентрацията не е на нужното равнище. Видях двама-трима играчи да играят страхливо ”, добави треньорът на “сините ”, който разкри, че контузените състезатели няма да се възстановят за мачовете против Лудогорец при започване на декември.

“Мачовете с Лудогорец стават забавни и зрелищни за хората. Надявам се абмицията и желанието да е на предходните дуели. Ако ги запазим, Левски има късмет. Евентуално Илиян Стефанов може да се възвърне, само че се колебая някой от контузените да е подготвен ”, приключи Станимир Стоилов.

Снимки: Владимир Иванов
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР