Наставникът на Левски Станимир Стоилов не бе изцяло доволен от

...
Наставникът на Левски Станимир Стоилов не бе изцяло доволен от
Коментари Харесай

Мъри посъветва Пирин какво да правят с Карачанаков след глупостта му на “Герена”

Наставникът на Левски Станимир Стоилов не бе напълно удовлетворен от успеха с 3:1 над Пирин (Благоевград). Въпреки триумфа Мъри е на мнение, че дуелът е бил на приблизително равнище. Специалистът също по този начин посъветва сътрудниците си от “орлетата ” да санкционират Антон Карачанаков за държанието му при гола във вратата на “сините ”.
 Левски би Пирин, Карачанаков с огромна нелепост, Левски би Пирин, Карачанаков с огромна нелепост, "сините " почитатели нахлуха и го изгониха от терена
" Eдин междинен дуел. На моменти имаше положителни неща. Имахме проблеми при завършващия удар. Динамиката беше доста по-слаба. Надявам се това нещо да го изкореним до първия мач. В офанзива към момента вършим пропуски ”, стартира Стоилов.

" Смятам, че постъпката на Карачанаков е неприемлива за професионален футболист. Мисля, че Пирин би трябвало да го санкционират. Това е постъпка, която не отива на футболния феърплей и етикета - професионален футболист. Можеше да развалим тази хубава инспекция. Ситуацията бе много напрегната. Под никаква форма не извинявам държанието на нашите последователи. Футболът е игра за джентълмени, всеки би трябвало да си гледа своя тим ".
31  Левски - Пирин (Благоевград)
" Миланов го пуснахме да усети тръпката от футбола. Трябва да преодолее страха и неувереността след травмата. Той ще го направи и ще си върне увереността в играта. За всеки футболист е значимо да вкарва голове. Бари би трябвало да усъвършенства завършващия си удар и подаване. Левски би трябвало да е подготвен за старта. Днес не ми хареса динамичността и скоростта. Тук е въпрос на темперамент. Това са наши проблеми, уповавам се да ги решим. Търсим промени в динамичността и футболната убеденост ".

“Мен ме интересува колектива. Футболистите би трябвало да са експерти и да дават отговор на имиджа на Левски. Нашите футболисти демонстрираха, че могат да се държат съвършено. Всички мачове минаха при едно феър плей отношение към противници, съдии ".

На Свети Валентин поведи с 1:0. За концепциите ще помогнем ние, мъжка взаимност, знаеш си. Виж тук нашите оферти.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР