Наставникът на Левски, Станимир Стоилов, изтъкна елементарните грешки в двете

...
Наставникът на Левски, Станимир Стоилов, изтъкна елементарните грешки в двете
Коментари Харесай

Мъри Стоилов разкри причината за отпадането на Левски

Наставникът на Левски, Станимир Стоилов, посочи обикновените неточности в двете етапи на играта като причина за отпадането на Левски против Хамрун Спартанс в дуел от третия квалификационен кръг за Лигата на конференциите. Мъри добави, че отпадането има и отрицателен финансов отенък.

„ Всичко беше в наши ръце, успяхме и да отбележим в добавеното време. Допуснахме обаче две обикновени неточности. Видях още в първия мач, че Хамрун е доста сериозен тим, макар че през днешния ден не считам, че заслужавахме да загубим. Когато допуснеш такива обикновени неточности в офанзива и в отбрана, няма по какъв начин да спечелиш. Дупзите бяха лотария. Донякъде прескочихме стадии в развиването ни. Това ще е ни обеца на ухото за последващи мачове “, стартира експертът.

„ И в офанзива и в отбрана имахме проблеми. Пропуснахме 100%-тов гол още в първата минута. Недопустимо е да вършим такива хлапашки неточности откъм гърба. Трябваше да нападаме топката незабавно и е неприемливо да се пуска топката зад тила на бранителите в 93-а минута. Това са неточности, които би трябвало да чистим “.

„ Този тим има доста да учи и доста да надгражда като класа. Записахме приказни 8-9 месеца, които през днешния ден свършиха и е време още веднъж да стартираме да работим върху грешките ни. Крехки сме като клуб. Всичко досега беше над упованията. Не е срамно отпадането, това е сериозен тим. Може да реагираме единствено с работа. Клубът би трябвало да си извади изводите и да заприличаме на европейски клуб “.

„ Трябва да се работи, друго не може да се прави. Клубът също ще би трябвало да влиза в естествените граници. Трябва и аз да подобря условията към тима. Не са ни това опциите, изключително с тези леки неточности през днешния ден. Дано си вземем поука. Георги е болен и по тази причина не взе присъединяване в мача “.

„ Негативно ще се отрази отпадането финансово. Отлагахме мачове, с цел да стигнем до бараж, тъй че през днешния ден се провалихме и на този фронт “.

„ Нормално е, когато загубиш от Хамрун да им оттегляне от почитателите, само че мисля, че имаме потребност от оптималната поддръжка. Без почитатели няма смисъл от Левски. Само почитателите не са подвели Левски. Всички останали сме отговорни, че сме докарали клуба дотук “, приключи Стоилов.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР