Наставникът на Левски - Станимир Стоилов, говори . За пореден

...
Наставникът на Левски - Станимир Стоилов, говори . За пореден
Коментари Харесай

Стоилов: От лед отидохме на разорани ниви

Наставникът на Левски - Станимир Стоилов, приказва. За следващ път Стоилов проучва положението на терените в страната и счита, че това е повода за неприятните резултати на " сините ", които имат в efbet Лига.

„ Винаги не е прелестно, когато Левски не побеждава. Днес не успяхме да вкараме гол. През първото полувреме те бяха по-мотивирани от нас, само че през второто нещата се трансформираха. Имахме опция да решим мача рано-рано. Вратарят на Пирин ги избави. За качество на игра не мога да приказвам – от лед отидохме на разорани ниви. Сложно беше, колкото и да се бяха постарали домакините. За следващ път не ни се получи и сме разочаровани “, стартира Стоилов.

„ Почти всички условия имаше, имаше прелестна аудитория, само че нямаше добър терен. Това беше главният фактор за двата тима. Не успяхме да осъществяваме обстановките си. Нормално е да натежи това на тима. Да търсим оправдания не е най-хубавият вид. Такива са изискванията, това ще са нещата. Левски ще продължи да се бори “.

„ Отборът има концепция по какъв начин да играе, само че за качество на футбола не мога да приказвам. Левски има задоволително мощен тим, когато оздравеят всички и изискванията са положителни. Виждате на какви терени играем. Имаме диалози с избрани футболисти и ще забележим какво ще се случи “.

„ Нормално е да тежи провалената договорка. 6 месеца чакахме и всички правехме всичко допустимо да създадем близки условия нещата да вървят по най-хубавия метод. Трябва да се вземат значими решения и да излезем от тази тежка обстановка. 6-7 месеца чакахме и дейностите бяха подчинени на нея. Съобразявахме политиката си с тази договорка, само че би трябвало да се откри решение. Нормално е да има спад след новината от понеделник, с изключение на почитателите. Играчите са длъжни да отговорят на тази поддръжка и да дадат вяра на тях “.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР