Наставникът на Левски Станимир Стоилов говори преди утрешния 1/2-финал за

...
Наставникът на Левски Станимир Стоилов говори преди утрешния 1/2-финал за
Коментари Харесай

Станимир Стоилов: Мачът с Лудогорец е ключов за евроучастието ни

Наставникът на Левски Станимир Стоилов приказва преди утрешния 1/2-финал за Купата на България против Лудогорец в Разград.
Той разгласи, че най-вероятно на вратата ще застане един от младите вратари в тима, който да размени контузения Николай Михайлов. Мъри дефинира срещата като основна за упоритостите на Левски за присъединяване в европейските шампионати.

" Знаете какви са проблемите с Асен Митков и Николай Михайлов. Не знам какво е положението и на Илиян Стефанов. Ще вземаме решения в последния миг. Всички други са здрави. До днешна дата имаме някакво стабилизиране в игровото си държание и прогрес в игровия жанр. Не е елементарно да показваш постоянно равнището от мача, който показахме в Разград. Надявам се да продължим да играем по същия метод. Най-важното е да демонстрираме неизменност в играта. Утре въпросът е по какъв начин ще се представим и какво ще е нашето въодушевление. Нашето въодушевление постоянно е бойко. Публиката ни чака от мен и тима една динамична игра. Нямаме какво да губим. Ще се веселя да се реши крайният излаз на следващия ден, в случай че е в наша изгода. Няма да играем опълченски и да чакаме. Левски би трябвало да наподобява гордо във всеки мач. Няма да е изненада, в случай че Лудогорец играе по-добре от нас. Футболистите нямат различен задължения, овен да играят на 100% във всеки мач. "

" Всеки мач желая да играем за победа и да вкарваме голове. Когато играеш против Лудогорец, би трябвало постоянно да си деликатен. В моята треньорска процедура прекомерно малко се интересувам по какъв начин ще играе съперникът. За мен по-важно е по какъв начин ще играе моят тим. Лудогорец си влагат нужните средства и по тази причина са хегемон. Ако има риск, няма да рискуваме здравето на Илиян Стефанов. Това, че един или двама играчи няма да играят, не е толкоз съдбовно. Виждам надграждане в тима откъм държание на терена и схващане на футболистите, че са играчи на Левски. Не можем да желаеме да се върнем на старите триумфи, в случай че не играем гордо и в жанр Левски ". " Утрешният мач е много основен за упоритостите ни за присъединяване в европейските шампионати. Атакуваме от прекомерно изоставаща позиция тези наши цели. Не знам по кое време споделяме истината. Когато започваме, споделяме, че сме се разбрали за две минути, че сме в положителни връзки, а след три месеца е противоположното. Ако на мен нещо не ми харесва, всички вие ще го разберете. Нямам желание да разисквам притежатели. Да, треньорът би трябвало да има власт, само че това би трябвало да се договоря със притежателите. Важното е треньорите да споделяме всякога истината. На този стадий играем периферна роля в шампионата. Изключително значима е финансовата непоклатимост. Който и да е, следващата година няма да може да се откъсне елементарно от Левски. Срещу Лудогорец споделих, че ще пази един от младите вратари. Даже и да беше здрав, това нямаше да ревизира присъединяване на Николай Михайлов в мача с Лудогорец. Не се тормозя да сложа който и да е от младите вратари да пази до края на шампионата. Когато тимът се стабилизира, вратарят е подложен под доста малко напрежение ".

" Имаме извършени диалози за Филип Кръстев. Имаме предпочитание да остане при нас, играчът също има предпочитание да остане тук. Всичко зависи от клуба му и ще разберем скоро. Аз също нямам доста време, тъй като би трябвало да диря футболист на неговата позиция ".
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР