Наставникът на Левски Станимир Стоилов говори пред медиите преди утрешния

...
Наставникът на Левски Станимир Стоилов говори пред медиите преди утрешния
Коментари Харесай

Мъри: Време е да обърнем посоката на дербито, ясно е, че феновете ни ще са повече

Наставникът на Левски Станимир Стоилов приказва пред медиите преди утрешния мач с ЦСКА - София. Специалистът е на мнение, че “сините ” би трябвало да извърнат посоката на развиване на срещите против “червените ”. Тимът от “Герена ” не е побеждавал в дуела повече от три години.

“Всички играчи са здрави, нямаме проблеми, можем да разгадавам на всички футболисти. Мисля, че още през есента не изпитвахме боязън към съперника, а готвихме нашата аи игра. Левски би трябвало да играе горделив футбол, левскарски футбол. В тези мачове няма любимци, само че за нас е значимо да забележим до какво равнище сме стигнали. Дано футболистите оставят душа и сърце, с цел да зарадваме почитателите.

“В другият лагер малко ме вълнува дали има напрежение или не. Важното е при нас да има напрежение и упоритост. Няма по какъв начин да си част от Левски и да няма напрежение. Мен ме интересува Левски да победи на следващия ден, без значение кой в какво положение е. Винаги е значимо да победиш ЦСКА. С оглед на позицията ни в класирането, не са чак толкоз значими самите три точки.
 Мъри захапа Нойзи: Да си оправи нещицата - беше в УС, видяхме какво е сътворено там Мъри захапа Нойзи: Да си оправи нещицата - беше в УС, видяхме какво е сътворено там
Имам състав в главата си, не е от 11 индивида, а цялата група, тъй като не се знае по кое време ще би трябвало да влиза да оказва помощ. Мисля, че теренът ще е на равнище, мисля, че и отоплението ще бъде пуснато. Нашето предпочитание бе такова, с цел да може игрището да бъде на равнище ”.

“ЦСКА има нашето футболно почитание, само че няма боязън или почит на терена. Нямам никакви искания към съдии. Те имат уважението ни, те са там да си свършат работата. Може би като мач номер 1, трябваше да свири и арбитър номер 1, само че по този начин са решили ”.

“За мен е ясно, че почитателите ще са на стадиона и ще ни поддържат. За мен е значимо да отговорим на тяхното равнище. Това, че ще сме повече от противника не е ново за мен. Надявам се, че имаме задоволително опитни и умни футболисти, само че това би трябвало да се види на терена и да покажем капацитета си.

Имаме отлични човешки връзки със Стойчо Младенов, не сме се чували известно време, само че съперничеството на терена ще огромно. Извън него отношението ни ще остане чудесно.
8  Пресконференция на Станимир Стоилов преди дербито с ЦСКА - София
Ние сме Левски и постоянно би трябвало да играем в стила на Левски. Нямам сантименти към никого и няма значение дали някой е дебютант или не. Време е да обърнем посоката на дерби мачовете. Нормално е да имаме някакви терзания, защото тръгваме от кота 0 надали не. Ние ще играем за победа, а дали ще решаваме купата, не ни вълнува чак толкоз.

Мисля, че изравнихме игровото си държание с множеството тимове, остава да достигнем двата водача. Сега е моментът да покажем, че можем да се борим с първата двойка.

Моето предпочитание да държим искрата Левски все по този начин запалена. Това става с победи. Независимо от всички неща вършим да спасим клуба, то най-видимо е това, което става на терена. Не става дума за победа или загуба, а за чест, достолепие и битка. ”, приключи Мъри.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР