Наставникът на Левски Станимир Стоилов бе доволен от приятелския мач

...
Наставникът на Левски Станимир Стоилов бе доволен от приятелския мач
Коментари Харесай

Мъри след успеха в Карлово: БФС да промени някои от правилата си!

Наставникът на Левски Станимир Стоилов бе удовлетворен от приятелския мач на “сините ” с Левски (Карлово). Специалистът счита, че се е получила добра инспекция, която е зарадвала локалните хора и се надява, че ще има и събрани средства в помощ на хората в района. Мъри също по този начин прикани БФС да промени някои правила, с цел да има повече еластичност, визирайки наказванията на клуба за мача с Ботев (Пловдив).

“Всяко наличие на Левски в България носи наслада. Това бе една добра самодейност, нека сме събрали и някакви средстава, с цел да помогнем на хората в неволя. Карлово е и родният град на нашия патрон. Левски, когато има опция, ще гостува в България, с цел да могат повече хора да видят тима. Идеите са да връщаме вярата в тима и да има едно обединяване, откакто в последниоте години имаше подозрение в самия клуб ”.

“Шеху се старае да взе участие в тима. Тренира двуразово и има прогрес в кондиционната му подготовка. Доволен съм, че футболистите играха извънредно съществено срещата ”.

“Левски си има позиция по проблема, от която никой от нас не бяга и всички сме съгласни. От БФС би трябвало да помислят за смяна на някои правила и да бъдем по-гъвкави и дружелюбни един към различен ”, сподели Стоилов.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР