Наставникът на Левски Петър Хубчев заяви, че очаква още нови

...
Наставникът на Левски Петър Хубчев заяви, че очаква още нови
Коментари Харесай

Хубчев: Чакаме атакуващи футболисти, искам още трима-четирима нови

Наставникът на Левски Петър Хубчев съобщи, че чака още нови попълнения в идните дни. “Сините” отпътуваха за лагера в Австрия, като специалисът разкри, че идващите нови футболисти ще бъдат с атакуващи функционалности.

“От няколко дни се водят интензивни диалози. Не единствено с двамата, които към този момент пристигнаха, само че и с още 4-5 индивида, тъй че бе планувано да се усили групата преди заминаването за лагера. Надяваме се, че ще има най-малко трима-четирима нови до началото на сезона. Всичко е върпос на договаряния, ние сме разговаряли с доста хора. Очакваме атакуващи футболисти. Възможно е да вземем и българи”, сподели Хубчев на тръгване.

Старши треньорът разяснява и назначението на Ивайло Петков за състезателен шеф на клуба. Хубчев похвали някогашния национал, че е приключил много работа в последните дни.

“Аз не съм се спирал на спортния шеф и не съм го назначавал. Млад и упорит човек. Свърши много работа за тези три дни, откогато е тук. Оформи някои неща, които съпътстваха тези трансфери”, сподели наставникът.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР