Наставникът на Левски Петър Хубчев прави неофициален дебют начело на

...
Наставникът на Левски Петър Хубчев прави неофициален дебют начело на
Коментари Харесай

Петър Хубчев пуска само един от новите в дебюта си в Левски

Наставникът на Левски Петър Хубчев прави всекидневен дебют отпред на отбора против Ред Бул Бразил. Днес от 18:00 часа българско време " сините " излизат в първата си инспекция през лятната подготовка в Австрия. Съперникът на столичани е водачът в Серия " Б " на Бразилия, който с актив от 19 точки е лидер в класирането на локалното състезание, изпреварвайки гранда от Рио де Жанейро Ботафого, който има 18 точки. Футболистите на някогашния състезател на Рома и Бразилия Заго са в серия от четири победи без позволен гол във втора дивизия на Бразилия, където шампионатът беше пресечен след 8-ия кръг на 12 юни, откакто започва Копа Америка 2019. Предвид спонсора на отбора, който е от Залцбург, бразилците са на подготовка в Тирол, където ще изиграят четири контроли, а първата е с Левски.

26-кратните първенци на България упражняват от две седмици, а половината от играчите даже започнаха едвам през последната седмица занимания, до момента в който играчите от Бразилия са в оптимална форма и следва много сериозен тест за Хубчев и отбора му.

Специалистът счита да заложи от първата минута на единствено едно от трите нови попълнения - Янис Каргас. Гръцкият защитник ще си партнира в центъра на отбраната с Нуно Рейш, до момента в който капитанът Живко Миланов и националът Иван Горанов ще са крайните бранители пред Николай Михайлов. Стражът евентуално ще пази 90 минути, откакто сутринта Милан Миятович и Петър Иванов имаха занятие под управлението на Армен Амбарцумян. Кали Тиам, Давиде Мариани, Илия Юруков се чака да бъдат халфовете, а Паулиньо и един всред Станислав Иванов и Атанас Кабов да бъдат двете крила, до момента в който Илия Димитров води офанзивата.

Новият плеймейкър на отбора Франко Мазурек още не е изцяло подготвен и през днешния ден сутринта също тренира със Станислав Костов, които се чакат да играят против съветския първенец Зенит след няколко дни.

В ероятен състав на Левски

Левски: Николай Михайлов, Живко Миланов, Янис Каргас, Нуно Рейш, Иван Горанов, Кали Тиам, Давиде Мариани, Илия Юруков, Паулиньо, Станислав Иванов, Илия Димитров
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР