Наставникът на Левски Петър Хубчев отново показа своята взискателност към

...
Наставникът на Левски Петър Хубчев отново показа своята взискателност към
Коментари Харесай

Хубчев: В Левски няма лидер, не знам докога ще издържим физически

Наставникът на Левски Петър Хубчев още веднъж сподели своята придирчивост към футболистите си макар днешния триумф с 2:0 над Ружомберок. Хубси акцентира, че в Левски няма звезди, като най-съществен е тимът.
 Левски - Ружомберок @@@

" Целта беше да се класираме. Имахме шанса още с първата опция да вкараме. Този гол успокои нещата. Има какво да се желае от играта. Видях централизация и отмалялост, защото едни и същи хора изнасят тежестта. Трябва да държим повече топката, да бъдем по-агресивни. Има неща, върху които би трябвало да работим. Не знам докога ще издържим чисто физически. Други приказки се говореха след края на подготовката, само че аз виждах работата на момчетата ".
 Левски - Ружомберок @@@
" Няма водач в Левски. Мариани е една дребна, само че значима парченце за тима. Имам някакви забележки към него през днешния ден. В инакъв случай той не е индивидът, към който би трябвало да градим тима. Вчера Дени Алар избяга 10 километра. Той е толкоз обратно с подготовката. Съжалявам, че Здравко не можа да вкара два гола. Има качества това момче, само че би трябвало да си промени мисленето. Кажете ми един елементарен мач за Левски. Не сме погледнали Етър в елементи. Това ще ни бъде главната задача в идващите дни ". Лига Европа 1 кръг, четвъртък 18 юли  Левски 2:0краен резулат  Ружомберок
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР