Наставникът на Левски Петър Хубчев отчете важността на спечелените 3

...
Наставникът на Левски Петър Хубчев отчете важността на спечелените 3
Коментари Харесай

Хубчев: Видях много желание за победа, което е важното

Наставникът на Левски Петър Хубчев регистрира значимостта на извоюваните 3 точки при сложната победа с 1:0 над Локомотив Пловдив вкъщи в 7-ия кръг на efbet Лига. Бившият народен селекционер съобщи, че неговите момчета, макар някои недостатъци в играта си, са посочили по-сериозно предпочитание за победа и това е наклонило везните.

В същото време експертът беше извънредно колеблив в отговорите си по отношение на идното след седмица дерби против ЦСКА.

„ Хареса ми желанието. В разногласието съм страна и може би виждам през други очила, само че през днешния ден имахме по-голямо предпочитание за тези три точки, които са ужасно скъпи. Още преди седмици споделих, че такива победи са ми доста по-скъпи”, съобщи Хубчев пред DIEMA SPORT .

„ Ние не сме мислили изобщо за идващите или предишните мачове. Мислехме и се готвихме единствено за мача с Локомотив Пловдив.”

„ Всеки треньор ще отбрани тима си, само че аз по този начин видях – че имаме по-голямо предпочитание. Видяха се и недостатъци, няма какво да ги крием. Всъщност, ще си ги кажем в съблекалнята. По-важното бе по-голямото предпочитание за победа, това опитваме да вкараме.”

„ Смените бяха напълно тактически. Едната беше да забавим времето, а при другата футболистът повече нямаше сили.”

„ Вие хубаво ме питате за настроението, само че аз не знам какво е. Излишни са такива въпроси. В тези мачове и дербита дори ролята на треньорите е доста дребна. Те се играят с цялостен заряд. Аз от опит знам, че са доста по-опасни другите срещи.”

„ Вие ме карате да приказвам клишета. В тези мачове, в случай че върнете годините, има толкоз ярки образци, че моментната форма не играе никаква роля. Зарядът там е различен, въпреки че в края на краищата отново се присъждат три точки (при победа – б.р.). Просто моментното положение не играе никаква роля”, приключи Хубчев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР