Наставникът на Левски Георги Дерменджиев обяви след днешното поражение на

...
Наставникът на Левски Георги Дерменджиев обяви след днешното поражение на
Коментари Харесай

Дерменджиев: Левски ще се стабилизира и това не са празни приказки, Обертан сам поиска да си тръгне

Наставникът на Левски Георги Дерменджиев разгласи след днешното проваляне на сините с 0:1 от Висла (Плоцк), че тимът стартира да придобива образ и е сигурен, че нещата ще се стабилизират. Специалистът добави, че прехвърлянето на Обертан в Турция е по избор на играча и неговия управител.

“В един мач постоянно има и хубави, и неприятни страни. Като резултат не е добре, само че мисля, че тимът поне придобива подобен образ, какъвто желая да виждам. Някой може да си намерения, че е загуба и приказвам празни приказки, само че не е по този начин. Мисля, че нещата ще се стабилизират.

Има малко по-добро притежаване на топката и малко по-бързо движение. За мен головете станаха след самостоятелни неточности. Поляците играят по-твърд футбол, виждате по какъв начин е. Това е. Нямаме опрощение, само че мисля, че тимът ще набере скорост”, сподели Дерменджиев, след което разяснява и прехвърлянето на Обертан.

“Трансферът е предпочитание на Обертан и мениджъра му. Той беше главен футболист, имаше положителни мачове, само че вървим напред, ще се опитаме да компенсираме. Ще се справим”, добави експертът, който се върна към играта на сините.

“Принципно сътворяваме мъчно голови обстановки, може да има избрани терзания. Кабрал има мускулни проблеми, само че не са съществени. В идващите контроли ще влезе. Отборът ще бъде в цялостен състав.

Загубите могат да натоварят душевен футболистите. Сега Левски е в временен интервал, има огромно психическо напрежение и го разбирам, само че не желая да го разясня. Когато пристигна времето тимът да се успокои, ще бъде доста по-различно.

В Левски ще играят футболисти, които ние ги одобрим, и тези, които желаят да играят за Левски”, приключи Георги Дерменджиев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР