Наставникът на Левски - Георги Дерменджиев говори пред медиите преди

...
Наставникът на Левски - Георги Дерменджиев говори пред медиите преди
Коментари Харесай

Дерменджиев: Искам да изградя добър отбор, а колко време ще ми дадат, това вече е друг въпрос

Наставникът на Левски - Георги Дерменджиев приказва пред медиите преди следващия турнирен дуел на " сините ". Този уикенд те гостуват на последния Верея в свещен мач от постоянната фаза на Първа лига.

Пресконференцията на експерта беше комбинирана и с формалното показване на новото попълнение Седрик Унтонджи.

Ето какво показа наставникът на вековниците ":
 Официално: Левски притегли Седрик Унтонджи
Официално: Левски притегли Седрик Унтонджи

Договорът му е до края на сезона

" Валери Божинов е на път да се оправи, може да влезе в сметките за мача с Верея . Седрик Унтонджи? Имах опцията, въпреки и на видео, да го следя. Мисля, че има данни да играе в Левски . Физически е подготвен, тестван е, само че е нужна, въпреки и къса, акомодация. Мачът с Лудогорец ли? Винаги, когато си по-спокоен, виждаш какво е направено и по какъв начин е бил мачът. Направихме доста неточности, ние си ги поправихме, и с това помогнахме на Лудогорец. Всички мачове са непредсказуеми ".
 Снимка 412166
Източник:

" Дали Верея ще играе затворено? Имаме подготовка за подобен метод на игра, готвим се. Верея е непредсказуем тим, с тези нови футболисти, които непрестанно идват. Готови сме за този мач.

" Има подготвен човек за заместител на Хали Тиам, имаме проект по какъв начин да компенсираме отсъствието му. Ще има диалози с тримата, на които им изтичат договорите. Ще има диалози, споделям. Тяхното оставане зависи от доста работи. Много разясняваме мача с Лудогорец, тъй като упованията бяха доста огромни , само че аз споделих първоначално, че има действителности. Направихме изчерпателен разбор, вършим за всеки мач подобен, желая тимът да се усъвършенства, даже със загубите. Такава загуба би трябвало да ни усъвършенства, споделих го и на футболистите . С новото управление имаме непрекъснато диалози, имаме политика, за която ще създадем всичко, с цел да я съблюдаваме ".
 Левски загуби илюзията и завоюва време
Левски загуби илюзията и завоюва време

" Сините " отстъпват на Лудогорец и това не изненадва никого. Въпросът е дали ще бъде същото след половин година

" Защо има единствено един от Левски в националния тим? Не мога да се меся в селекцията на националния треньор. Петър Хубчев по този начин е решил за момента, такова решение е взел. Клубът има доста точна и ясна политика, казано е и от управлението - излекуване на клуба. Има бюджет, с който би трябвало да се съобразим и надлежно да създадем тима конкурентен. Отговорността тежи на играчите, тъй като това е наслоено с времето. За толкоз години изгубиха три финала за Купата на България, класирания всякакви , към този момент отговорността, която е върху тях, им тежи. С времето обаче те би трябвало да свикнат с това нещо, това не трябва да им е опрощение ".
 Снимка 412168
Източник:

" Пред всички приказвах с Нуно Рейш за реакцията му при промяната. Ако това беше реакция поради промяната, щеше да му замине заплатата и всичко . Той сподели, че е реагирал по този начин, тъй като не е удовлетворен от представянето си в мача. Говорих и с Живко Миланов, тъй като не би трябвало да приказва по този начин, не може състезател като него да желае да наподобява по някакъв метод в нечий очи . Искаме да изградим един тим, какъв брой време ще ми дадат, е друго нещо. Говоря с играчите като еднакъв с еднакъв . Футболистите би трябвало да мислят за играта към този момент, тъй като в клуба всичко е умерено. Не би трябвало след един мач да сме на другия полюс, тимът би трябвало да се капсулова. И аз желаех да се случат нещата по различен метод, само че има действителности, с които би трябвало да се съобразяваме. Има неща напред във времето, не може да прескочим и да кажем: " Хоп, всичко е готово ". Има неща в вероятност ", сподели Дерменджиев пред публицистите.
 Николай Михайлов: Мачът с Лудогорец е един от многото, пистата е дълга
Николай Михайлов: Мачът с Лудогорец е един от многото, пистата е дълга

" Тепърва ще имаме още срещи с тях и с ЦСКА "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР