Наставникът на Левски – Николай Костов, призна, че очаква още

...
Наставникът на Левски – Николай Костов, призна, че очаква още
Коментари Харесай

Костов: Чакам още нови играчи, Хосе засега не напуска, началниците да кажат

Наставникът на Левски – Николай Костов, призна, че чака още нови попълнения при „ сините “ през тази зима. Това се случи. Треньорът призна за цялостната обстановка в клуба и похвали старанието от своите футболисти.

Костов приказва и за изходящите прехвърляния и прикани „ началниците “ да приказват за изходящите прехвърляния в тима.

„ Доволен съм, защото най-сетне победихме. Видях в този мач, че нашите играчи развиват нашите хрумвания, това, което упражняваме. Стават и по-уверени. Изиграхме две доста положителни игри против Олександрия и в този момент против Динамо. Първият мач загубихме, само че бяхме добре поставени по терена. Днес също ни се получиха нещата и държахме оптимално надалеч съперника. Успяхме да победи и считам, че е справедливо “, започва Костов.

„ Най-много в подобен миг ме радва старанието и взаимоотношенията. Вече някои от тях и трансформациите по фланговете затрудняват противниците ни и считам, че добре се оправяме в този аспект. Тактически стоим добре на терена “, продължи той.

„ Левски би трябвало постоянно да се стреми да усъвършенства играта си. При нас непрекъснато отпътуват футболисти, идват други. Докато се приспособяват към играта, не е просто това нещо. Апелът ми към почитателите е да имат самообладание. Изживяваме сложен интервал за целия клуб. Полагаме старания най-малко игрово да изглеждаме добре и да се представим добре в шампионата. Изостанахме там с точките и би трябвало да наваксаме. В този лагер имаме опцията да пробваме разнообразни разновидности по време на тренировки и мачове. Има задоволително срещи, в които да го вършим. Доволен съм най-много от старанието “.

„ Очакваме във всички линии да имаме качествени играчи. Сега е сложен трансферният интервал. Не е елементарно да намираме такива футболисти. Не желаеме да взимаме играчи, които не сме уверени,ч е ще ни свърши работа. Надявам се да се окомплектоваме оптимално добре. Още на следващия ден може да забележим в игра уругваеца. Имаме контрола с младежите. Предприехме хода на взимането му, откакто се зашумя към Хосе и трябваше да предприемем нещо, с цел да имаме централни бранители. Не значи това, че Хосе е близо да напусне. Началниците са тук и е добре те да дават отговор на тези въпроси “.

„ Във всички линии имаме потребност от играчи. Не желая да наподобява по този начин, че единствено желая. Разбирам в какво състояние е самият клуб. Всички поставят оптимално старания и се надявам да има още играчи, които да се причислят към нашия тим “, приключи Николай Костов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР