Наставникът на Лацио Симоне Индзаги обивни защитника Бащош за загубата

...
Наставникът на Лацио Симоне Индзаги обивни защитника Бащош за загубата
Коментари Харесай

Индзаги посочи виновника за загубата

Наставникът на Лацио Симоне Индзаги обивни бранителя Бащош за загубата от Рома в дербито на Вечния град. “Вълците” се постановиха с 2:1, а за Лацио това беше едвам второ проваляне през сезона. Бащош имаше виновност и за двете попадения във вратата на “орлите”. Той направи дузпата против Александър Коларов, от която Диего Пероти откри резултата, а след това подари топката на Раджа Наинголан и белгийският национал разстреля Томас Стракоша.

“Преди почивката Рома пресираше високо, само че не сътвори чисти голови положения. Нашите контри бяха по-опасни. Идеята беше след почивката да използваме свободните пространства, само че две груби самостоятелни неточности ни провалиха. Когато нещо сходно се случи в едно дерби, няма по какъв начин да не загубиш”, разяснява Индзаги.

“Разочароващо е за почитателите, само че през предишния сезон също загубихме първото дерби, а по-късно спечелихме второто. Трябва да се върнем на правилния път. Знам, че няма да е елементарно, само че съм минавал през това и съм сигурен, че можем да станем даже по-силни”, добави Индзаги. Серия А 13 кръг, събота 18 ноември  Рома 2:1краен резулат  Лацио
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР