Наставникът на Лацио Маурицио Сари е убеден, че голът на

...
Наставникът на Лацио Маурицио Сари е убеден, че голът на
Коментари Харесай

Сари обясни защо Имобиле вкара два гола срещу Салернитана

Наставникът на Лацио Маурицио Сари е уверен, че голът на Чиро Имобиле за триумфа с 1:0 над ЧФР Клуж в Лигата на конференциите е вдъхнал убеденост на нападателя да означи и двете попадения за успеха с 2:0 над Салернитана, с което той приключи головата си суша в шампионата, траяла месец и половина.
 Имобиле донесе триумф на Лацио и изпревари още един популярен голмайстор Имобиле донесе триумф на Лацио и изпревари още един популярен голмайстор
“Чиро вкара два гола, тъй като се разписа и в четвъртък. Такива са нападателите - те живеят за головете и в случай че няколко седмици не отбележат гол, те се депресират, само че когато вкарат, се надъхват. От тренировките през последните няколко дни чувствата бяха, че Имобиле се подобряваше физически. Мачът в четвъртък му даде душевен подтик. Сега би трябвало да извлечем най-хубавото от него без да рискуваме, като той се нуждае от неизменност в тренировките, с цел да направи мощен завършек на сезона ”, разяснява Сари след днешния дуел.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР