Наставникът на Крумовград Велислав Вуцов се изказа доста критично спрямо

...
Наставникът на Крумовград Велислав Вуцов се изказа доста критично спрямо
Коментари Харесай

Вили Вуцов: Самоубихме се! Безобразие! Това, което виждам, ме плаши

Наставникът на Крумовград Велислав Вуцов се изрече много сериозно по отношение на представянето на неговите футболисти, които през днешния ден изгубиха с 1:4 гостуването си на Монтана в мач от 16-ия кръг на Втора лига.
 Монтана отнесе Крумовград Монтана отнесе Крумовград
“Самоубихме се сами. Не виждаш ли. Очаквах, че тимът ще реагира, само че реагирахме по най-лошия метод. При първите два гола неточности първи-втори клас. При дузпата наш състезател избива в корнер без никакво съображение, различен избива с глава в гредата. Ако е дузпа, аленият картон е доста измислена работа. Той не играе съзнателно с ръка. Говори се, че в днешния футбол няма две санкции. Направихме нещо в първите 15 минути на второто полувреме и след това просташки футбол. Ще имаме доста съществени диалози на тематика футбол, тематика организация. Много са тематиките. Безобразие като цяло. Хората, които влязоха, се включиха неуместно. С изключение на Мариян всички смени отиваха от неприятно към по-лошо. Определено има огромен физически проблем, тимът не е квалифициран добре и това се вижда. Много травми на тренировките. Не желая да мятам виновността някъде, където е другаде. Трябва да спечелим последния мач и след това ще вършим заключения.

Ако това съставлява нашия тим през втория полсезон, несъмнено не сме подготвени за “А ” група.

Турнирът за Купата би трябвало да се представим по най-хубавия метод пред наша аудитория. Това, което виждам в последните два мача, ме плаши. Колкото сполучливи бяхме първите три мача под мое управление, толкоз несполучливи са последните два. Всички изясняват по какъв начин съм ги претрупал. Сигурно е по този начин, само че в днешния футбол не може без бягане. Нека някой ми покаже подобен вид, аз не знам.

Дано се реагира същински и в последния мач има дух и воля. Това го виждам в 3-4 души, в другите не го виждам ”, разяснява Велислав Вуцов.

Снимки: Владимир Иванов
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР