Наставникът на Копенхаген Якоб Нееструп говори на пресконференция преди утрешното

...
Наставникът на Копенхаген Якоб Нееструп говори на пресконференция преди утрешното
Коментари Харесай

Треньорът на Копенхаген: Ще дадем всичко от себе си срещу Манчестър Сити

Наставникът на Копенхаген Якоб Нееструп приказва на конференция преди утрешното посещение на датчаните в Англия на Манчестър Сити в срещата реванш сред двата отбора от осминафиналите в Шампионската лига.

" Гражданите ", които са и настоящия притежател на трофея в най-престижния европейски клубен шампионат, завоюваха първия дуел с 3:1 като посетител, само че все пак Нееструп счита, че неговите футболисти би трябвало да " преследват чудото " в сряда вечер на " Етихад ".

" Знаем, че губим с 1:3, играейки с най-хубавия тим в света. Почти е невероятно, само че ние ще бъдем подготвени за това и ще дадем всичко от себе си за датския футбол. Ще продължим да опитваме. Всеки би трябвало да има вяра, че можем да създадем това. Всичко може да се случи когато и да е ", стартира треньорът на " лъвовете ".

" Може да не успеем да преминем, само че има голяма разлика, в случай че покажем положително показване, вместо да се предадем безславно. Ще дадем всичко от себе си. Няма да хвърляме кърпата. Ще дадем всичко, което имаме. Може да е знамение, само че ние би трябвало да го преследваме. За да приключим европейската акция, даже и да загубим, би трябвало да го създадем с високо вдигнати глави ", безапелационен е младият датски експерт.

Якоб Нееструп разяснява и кадровите проблеми в своят състав, свързани най-много с отсъствието на капитана Виктор Клаесон и нападателя Расмус Фалк.

" Знаем против какво се изправяме, знаем, че имаме доста контузени играчи. Това е досадно, само че дава късмет на останалите. Няма да се крием зад извинения. Футболът е игра, в която можеш да си в окопите 35 минути и по-късно един миг може да промени всичко. Защо не и за нас на следващия ден? ", приключи наставникът на датския първенец.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР