Наставникът на коментира ситуацията с от миналото лято, когато аржентинецът

...
Наставникът на коментира ситуацията с от миналото лято, когато аржентинецът
Коментари Харесай

Куман: Не съм сигурен дали Меси ще остане, но имам надежди

Наставникът на разяснява обстановката с от предишното лято, когато аржентинецът искаше да напусне “”, само че клубът не му разреши да го направи.

“Той не беше удовлетворен, че е част от тим, който загуби с 2:8 от в четвъртфиналите на Шампионската лига. Разбира се, че беше сърдит, искаше да напусне клуба. Това беше сложен миг, тъй като той продължава да бъде най-хубавият състезател, само че беше сърдит поради някои обстановки в клуба. Това, което аз споделих на клуба, беше: “Всичко е наред, това не е мой проблем, а подобен сред клуба и Меси. Трябва да го разрешите”. В последна сметка, оттова ми дадоха отговор: “Няма да го продаваме, той остава”. Това беше сложен миг за Лео, само че най-после го одобри. Знаех, че той има проблеми с клуба, и останах настрани от тези неща. Казах на Лео: “Ако останеш, ще бъда доста благополучен. Ако ли не, решението е твое и би трябвало да се схванеш с клуба. Ако останеш, ще бъдеш част от отбора и ще си на позиция, в която да извлечеш най-хубавото от себе си”.
Ronald Koeman: " Nobody knows what will happen in the future.

" I'm not confident (he’ll stay) but I'm hopeful. I still don't see Leo Messi in another shirt other than the Barca shirt. "
— The Athletic UK (@TheAthleticUK) Преди да стартира сезонът, ние си поговорихме в неговата къща. Направихме проекти и той беше доста въодушевен. Лека-полека той одобри тази обстановка. Вижте по какъв начин той играе през последните седмици. Много е предан на клуба и тима, само че никой не знае какво ще се случи в бъдеще. Наслаждавам се на това да бъда негов треньор. Ако можеш да видиш неговите качества във всяка една подготовка, това е необикновено. Все още не виждам Меси с фланелка, друга от тази на Барса. Не съм сигурен дали той ще остане, само че имам очаквания, тъй като той продължава да бъде огромен състезател и към момента печели мачове за отбора”, съобщи Куман в изявление за The Athletic.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР