Наставникът на изрази надеждата си, че червените ще нарушат традициите,

...
Наставникът на изрази надеждата си, че червените ще нарушат традициите,
Коментари Харесай

Белчев: Надявам се ние да нарушим традициите, свързани с БАТЕ и българските отбори

Наставникът на изрази вярата си, че " алените " ще нарушат традициите, съгласно които БАТЕ Борисов играе извънредно сполучливо против българските тимове в евротурнирите. Утре водачът в шампионата на Беларус гостува на " Българска войска " в дуел от втория квалификационен кръг в Лига Европа, а съгласно Белчев възможностите са 50 на 50.

" За БАТЕ най-важното е, че е един проведен клуб, добре играещ тим, който във всеки миг знае какво преследва. Най-важното, с цел да можем да продължим напред, е дисциплината и колектива, които би трябвало да покажем в хода на целия мач. Първенството там не бе прекъсвано и при тях мина 23-ти кръг. Това дава известно преимущество на БАТЕ. Освен това този тим от много време играе дружно, има добър синхрон, само че когато си ЦСКА и всичко се взема решение в един мач, нямаме опрощение.

Отборът на БАТЕ не зависи от един или двама играчи. Ако се заблудим, че в случай че тези футболисти липсват, това ще направи мача елементарен за нас, ще е тъпо за нас, в случай че този тим в последните 10 години играе постоянно в групите. Това няма по какъв начин да се случи за мен. Те имат и слаби места, които сме разузнали. Няма от какво да се тормозим.

Ако имаше аудитория, щеше да е ужасно за нас.

Надяваме се ние да сме тима, който ще наруши традицията, съгласно която българските отбори отпадат от БАТЕ.

Едно от най-силните им качества са статичните положения, само че ние добре сме ги разузнали в тази посока. Надявам се играчите да могат да изпълнят инструкциите в тази посока и да не получим гол от статично състояние.

Не можем да употребяваме Турицов. Той няма да е в групата. За Тиаго ще преценим в последния миг. Утре ще създадем тест. В един мач всичко се случва, само че аз мисля, че възможностите са 50 на 50.

Не се оплакваме от шанса, само че зад това, че решаваме мачовете в последните минути стои доста работа. Ние желаеме по-рано да решаваме своите мачове.

Наистина в мача с бяхме ощетени. Не желая да приказвам за съдиите, само че сами видяхте. Това обаче не може да бъде мотивация за играчите. Достатъчна мотивация е това, че си футболист на ЦСКА.

Ако се стигне до дузпи, ще видите кои ще изпълнят. Вече имаме концепция за това в главите си, само че да не избързваме ", съобщи Белчев на своята конференция.
Лига Европа 2 кръг, четвъртък 17 септември  ЦСКА-София 19:00предстои  БАТЕ Борисов
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР