Наставникът на италианския шампион Интер Симоне Индзаги иска „завършеният“ играч

...
Наставникът на италианския шампион Интер Симоне Индзаги иска „завършеният“ играч
Коментари Харесай

Индзаги: Перишич е завършен играч, искам да остане

Наставникът на италианския първенец Интер Симоне Индзаги желае „ приключеният “ състезател Иван Перишич да се споразумее за нов контракт с клуба на фона на информациите за интерес към хърватския национал от страна на Тотнъм, Челси и Ювентус.

Перишич е играл във всички мачове на Интер като се изключи три през този сезон. В последно времесе твърди, че „ нерадзурите “ към момента не са дали единодушие по отношение на настояванията му за нов тригодишен контракт на стойност от към 100 000 паунда.

Това може да разреши на Тотнъм да събере още веднъж Перишич с Антонио Конте, като двамата завоюваха Серия А предишния сезон. Италианските медии също настояват, че Челси също са подготвени да вземат 33-годишния футболист, откакто договорката по закупуването на клуба от Тод Боели публично бъде утвърдена от Висшата лига.

Запитан дали желае Перишич да остане, Индзаги сподели на конференцията си преди последния ден от сезона:

„ Разбира се, че желая. Той ме впечатли и надмина упованията ми. Изправял съм се против него и като състезател, той е топ футболисти. Той направи страховит сезон. Той има качество и е приключен състезател. Надявам се скоро да има положителни вести за бъдещето му “, бяха думите на наставника на „ нерадзурите “.

Перишич, който е мощно обвързван и с Ювентус, може да завоюва четвъртия си домакински трофей в кариерата си, в случай че водачът Милан загуби от Сасуоло в последния кръг от Серия А в неделя. Евентуално проваляне на „ росонерите “ ще даде на Интер купата, в случай че пък те завоюват вкъщи против Сампдория.

Inter Milan boss says Ivan Perisic is a 'complete' player, hoping he will shun interest from Tottenham, Chelsea and Juventus
— MailOnline Sport (@MailSport)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР