Наставникът на Интер, Симоне Индзаги, сподели, че иска да вижда

...
Наставникът на Интер, Симоне Индзаги, сподели, че иска да вижда
Коментари Харесай

Индзаги: Твърде е рано за решаващи мачове

Наставникът на Интер, Симоне Индзаги, показа, че желае да вижда добър футбол от неговия тим при семейството на Шахтьор Донецк в дуел от втория кръг на гурпите на ШЛ.

Интер стартира със загуба присъединяване си в тазгодишната Шампионска лига на своя “Сан Сиро” с минималното 1:0 от Реал Мадрид, а на следващия ден “нерадзурите” ще се изправят против Шахтьор от 19:45 българско време в приследване на първи точки в груповата. От своя страна украинският отбор също не се показа на равнище и загуби като посетител на Шериф (Тираспол). Поради тези аргументи и двата отбора ще са пределно стимулирани да завоюват цялостния комплект точки.

“Моят отбор е подготвен и желая да играем добър футбол. Видяхме някои положителни неща в първите шест мача, само че имахме и проблеми в някои срещи, в които изоставахме, само че като цяло съм удовлетворен. Ние желаеме да нападаме, да сме отборът, който води играта, само че от време на време можем да страдаме, в случай че позволяваме повече неточности в защита против по-качествени съперници. Все отново ще се опитаме да играем нашата игра и имаме самочувствие ".

"Наясно сме, че Шахтьор е добър тим, те са на огромната сцена от 20 години и извървяха дълъг път. Като гледах последните им няколко мача стартирам да виждам и концепциите на Роберто Де Зерби и по какъв начин те се демонстрират. В последните години се показват добре в Шампионската лига, само че ние би трябвало да сме готови. Въпреки това нямам доверие, че този мач ще е решителен за класирането в идната фаза, към момента е прекомерно рано,” съобщи Симоне Индзаги преди срещата на неговия Интер против Шахтьор на следващия ден вечер.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР