Наставникът на Интер Симоне Индзаги смята, че отборът му е

...
Наставникът на Интер Симоне Индзаги смята, че отборът му е
Коментари Харесай

Индзаги: Жребият не ме притеснява, вече играхме с някои от най-добрите

Наставникът на Интер Симоне Индзаги счита, че тимът му е получил отлична закалка в група с Байерн (Мюнхен) и Барселона в Шампионската лига, по тази причина не се тормози от идния чоп за осминафиналите на шампионата. Снощи “нерадзурите ” изгубиха с 0:2 гостуването си на “Алианц Арена ”, само че резултатът не беше от огромно значение и за двата тима. 

“Байерн е тим с изключителна класа, само че ние подходихме самоуверено и Лаутаро пропусна да ни даде преднина. Имаше и обстановка, в която можехме да получим преднина. Ако бяхме повели, нямаше да е несправедливо, само че в последна сметка загубихме ”, разяснява Индзаги. 

“В тази група проверихме силите си против Байерн и Барселона, тъй че към този момент сме играли с някои от най-хубавите в шампионата. Борихме се доста за класиране в идващия кръг и ще забележим какво ще стане през февруари. Сега обаче желаеме да се фокусираме върху представянето си в Серия “А ”, сподели треньорът на Интер. 

“Намираме се в серия от 4 победи, само че преди този момент загубихме много точки. Програмата до паузата не е лесна, само че ще се опитаме да извлечем максимума ”, добави Индзаги. 

Той показа още, че е доста удовлетворен от представянето на Матео Дармиан като централен бранител, както и от метода, по който Раул Беланова се е противопоставил на Алфонсо Дейвис.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР