Наставникът на Интер Симоне Индзаги си припомни загубения финал срещу

...
Наставникът на Интер Симоне Индзаги си припомни загубения финал срещу
Коментари Харесай

Индзаги: Не исках Реал Сосиедад и Нюкасъл

Наставникът на Интер Симоне Индзаги си напомни изгубения край против Манчестър Сити от предходното издание на Шампионската лига и похвали първия противник на “нерадзурите ” в шампионата през този сезон - Реал Сосиедад, признавайки, че утрешният дуел против баските ще бъде сложен за неговия тим.

“Приятно е, че Пеп Гуардиола ни похвали. Знаем по какъв начин протече финалът в Истанбул и беше чест да играем в него. Един миг беше задоволителен, с цел да промени развоя на мача. Все отново ще запомним поддръжката на почитателите ни след финала, като че ли ние бяхме спечелили. Това беше ужасно премеждие. И тази година започваме против мощен конкурент на тежък терен. Искаше ми се да избегнем Реал Сосиедад и Нюкасъл от четвърта урна. Въпреки това ще играем като предходната година, знаейки какъв брой мъчно ще повторим постигнатото, само че въпреки всичко ще се опитаме да го сторим.

Хакан Чалханоолу ще пропусне мача поради мускулна изтощеност, което е значимо неявяване като това на Хуан Куадрадо да вземем за пример. Аз обаче разполагам с много играчи и в тази роля мога да разгадавам на Кристиян Аслани. Той е значим и издирван футболист, който избра да остане при нас. Имаме огромна религия в него. Аслани е от огромно значение и игра в някои значими срещи. Готов е, само че на следващия ден аз и щабът ми ще вземем своето решение. Прегледахме успеха ни в дербито с Милан и видяхме какво сме създали добре и какво е можело да бъде свършено по-добре, което важи за всички наши дуели. Знаем, че това беше страхотна вечер за нас, само че тя е към този момент в предишното. Сега от голяма важност е утрешният мач, който ще бъде под напрежение и много сложен тест за нас.

Реал Сосиедад е много проведен отбор с треньор и играчи, които са там от много време. Във всички техни мачове се вижда какъв брой проведено играят. Миналия сезон групировката им беше друга - с Давид Силва зад двамата нападатели. Сега има някои промени при тях, само че уважението ни към този конкурент е огромно. Знаем, че там има играчи с огромно качество, както и че ще би трябвало да изиграем огромен мач и да бъдем същинският Интер, тъй като ще се надигнем против доста, доста проведен тим. Не може да се предскаже крайния резултат, само че сме наясно, че ни чака сложен и натоварен мач, тъй като Реал Сосиедад е отбор с отлични, мощни и технични играчи. Ще би трябвало да се оправим добре със защитаването и атакуването като тим ”, разяснява Индзаги на днешната си конференция.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР