Наставникът на Интер - Симоне Индзаги, поздрави новия шампион на

...
Наставникът на Интер - Симоне Индзаги, поздрави новия шампион на
Коментари Харесай

Индзаги: Никой не обича да е втори, но съм горд от моя отбор

Наставникът на Интер - Симоне Индзаги, поздрави новия първенец на Италия Милан за спечелването на 19-ото Скудето. „ Росонерите “ чакаха 11 години, с цел да вземат купата в Италия

"Страхотен сезон за моя тим, който можеше да бъде извънреден, в случай че бяхме спечелили шампионата. Поздравявам Милан за постигнатите 86 точки, само че също по този начин приветствам и нас, тъй като 84 не са малко. Гордея се с този тим, постигнахме огромен триумф, както и Милан “, съобщи Индзаги пред "Football Italia ".

,: 'Orgoglioso di quel che abbiamo fatto, nelle ultime 30 tre punti in più del '
— calciomercato.com (@cmdotcom)
"В идващите няколко дни ще проучваме кое можеше да създадем по-добре, с цел да вземем Скудетото. Да, през този сезон спечелихме два трофея, само че в устата ни остава горчив усет поради метода, по който изпускахме купата. Трябва да опитаме да изтрием тези две точки разлика с Милан. Трябва ни малко повече неизменност, тъй като никой не обича да приключва втори ", добави експертът.

За старши треньора на "червено-черните " Стефано Пиоли това беше първи трофей в кариерата, а някогашният нападател на Лацио не пропусна да поздрави своя сътрудник.

"Поздравявам Стефано за прелестния двубой, който водехме през този сезон. Срещнахме се четири пъти, борехме се за купата до края. Съперникът заслужава почитание ", сподели още Индзаги.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР