Наставникът на Интер Симоне Индзаги изрази задоволството си от днешната

...
Наставникът на Интер Симоне Индзаги изрази задоволството си от днешната
Коментари Харесай

Отмяната на наказанието на Лукаку е чудесно послание, радва се Индзаги

Наставникът на Интер Симоне Индзаги изрази задоволството си от днешната победа с 3:0 като посетител на Емполи, както и от анулацията на наказването на своя нападател Ромелу Лукаку, на който ще може да разчита в реванша против Ювентус в полуфиналите за Купата на Италия.
 Лукаку поведе Интер и “нерадзурите ” сложиха завършек на отрицателната серия Лукаку поведе Интер и “нерадзурите ” сложиха завършек на отрицателната серия
“Това беше значим мач, един от многото, които ще имаме до края на сезона. Доминирахме в дълги интервали, само че през първото полувреме бяхме прекомерно мудни при подаванията. Първият гол ни успокои и постигнахме победа, която в действителност желаехме. За Ром беше доста значимо поради двете му попадения, както и за останалите футболисти, които не играят доста през този сезон, само че през днешния ден бяха невероятни. Не, че в миналото съм се съмнявал в тях. Отмяната на наказването на Лукаку? Важното е, че разполагам с избор, който преди този момент нямах. За благополучие, сега и четиримата ни нападатели са в добра форма, което в никакъв случай не може да бъде проблем за един треньор. Мисля, че анулацията на наказнието е отлично обръщение от страна на футболната федерация, изключително към по-младите хора, че постоянно би трябвало да се борим против расизма.
 Обрат: Премахнаха наказването на Лукаку Обрат: Премахнаха наказването на Лукаку
Вече споделих нееднократно през сезона, че няколко дни преди мача можеш да имаш хрумвания за него. Дадох отмора на играчи, които се трудят доста старателно, само че разполагаме с още 72 часа и сме радостни, че ще играем полуфинал пред нашите почитатели. Треньорската работа изисква да се вземат решения непрекъснато. Данило Д`Амброзио беше основен през предходната акция, а през тази година съвсем не е играл поради физически проблеми. Така че ротациите няма да са проблеми, когато играем на всеки 72 часа. Това че брат ми Пипо ще поддържа Милан против нас? Мисля, че той сподели истината, когато съобщи, че това е съвършеният полуфинал. Знаете какви взаимоотношения имам с брат ми. Нормално е, той е последовател на Милан. Разбира се, той обича своя брат и по тази причина, каквото и да се случи, той ще бъде благополучен ”, разяснява Индзаги след днешния триумф.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР