Наставникът на Интер - Симоне Индзаги, е убеден, че тимът

...
Наставникът на Интер - Симоне Индзаги, е убеден, че тимът
Коментари Харесай

Индзаги преди дербито: Мечтаем за финал в ШЛ, но първо трябва да се справим с Ювентус

Наставникът на Интер - Симоне Индзаги, е уверен, че отборът му ще изиграе мощен в дербито против Ювентус в неделя вечер на „ Джузепе Меаца “. Двата отбора се изправят в най-голямото дерби на Италия броени дни след тежкото си посещение на Порто (0:0) в Шампионската лига, след което „ нерадзурите “ продължиха напред и ще спорят с Бенфика в идващия кръг.

„ Знаем какво значи този мач - както за нас като клуб, по този начин и за почитателите ни. Това ще бъде конфликт сред два изравнени като мощ тима, които през седмицата си заслужиха значимо класиране напред в евротурнирите “, съобщи Индзаги.

„ За нас Юве е приключен отбор, който е построен от доста класни футболисти. Подхождаме с почитание към съперника и съзнавам какъв брой значима е и психическата ни подготовка. Не мога да кажа дали ние сме по-силни от тях. Поздравявам ги за продължаването напред в Лига Европа, а скоро ще разберем и кой е по-добър “, продължи наставникът на Интер.

„ Достигането ни до 1/4-финалите в Шампионската лига е чест за нас, само че сме наясно, че това не е последният ни мач. Умората към този момент е налице, имаме и контузени, само че е нужно да гледаме единствено напред и да не се връщаме към предишното. След паузата ще ни чакат 16 срещи до края на сезона, само че да се надяваме, че ще станат повече “.

„ Всички си мечтаем за край в ШЛ и сме горди от постигнатото досега, само че в този момент би трябвало да се фокусираме върху Серия “А ” и върху Ювентус в частност. Това е последният ни дуел от тежък цикъл “.

„ Мен ме интересува всеки ден да работим за положителното бъдеще на Интер, а другояче знаем, че рецензии постоянно ще има. Трябва да разберем на кои от тях да обърнем внимание, и на кои – не “.

„ Факт е, че при нас се следи спад в изявите след значим дуел в Европа. Осъзнаваме, че през април ще сме доста натоварени. Но би трябвало да израснем и да станем по-силни “.

Индзаги разгласи, че Милан Шкриняр, Робин Госенс и Алесандро Бастони сигурно пропущат дербито против Юве поради контузии. Той похвали Ромелу Лукаку и изясни, че нападателят не е спрял да покачва формата си.

Follow Simone Inzaghi's pre-match press conference ahead of live (
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР