Наставникът на Интер Лучано Спалети говори пред медиите за трансферната

...
Наставникът на Интер Лучано Спалети говори пред медиите за трансферната
Коментари Харесай

Спалети: Трябват ни още нови футболисти

Наставникът на Интер Лучано Спалети приказва пред медиите за трансферната политика в клуба и слуховете за напускащи и идващи футболисти. Специалистът призна, че “нерадзурите” се нуждаят от още нови попълнения, имайки поради присъединяване на отбора в Шампионска лига от новия сезон.

Inter are reportedly close to agreeing a €23m euro deal to sign Vidal

What a steal that would be#FCIM pic.twitter.com/sCaNo5Ws9h
— TheSportsman Transfers (@TSMTransfers) 21 юли 2018 година
“Имаме по-силен и приключен тим от миналата година. Клубът работи крепко по входящите прехвърляния, само че загубихме мощни футболисти като Рафиня Алкантара. Ще участваме на няколко фронта. Шампионска лига лишава много сила, по тази причина би трябвало да създадем още нещо на пазара. Ако настояванията на Барселона са същите, то съгласно мен връщането на Рафиня ще бъде много мъчно. Връшалко и Видал? Тези въпроси би трябвало да бъдат заложени на Аузилио. Някои имена, които четете по вестниците, са същите, за които той приказва с мен. Нека му се доверим”, стартира Спалети.

#Spalletti for RaiSport:

Q: Can #Vidal and #Vrsaljko be part of the #Inter project?
A: " Ausilio is at China now and I don't know the latest news, I can say they are strong players that we will have in our list of targets and we could open a possible negotiations. " #FCIM pic.twitter.com/E2yDI0G3u2
— Enjoy Inter News (@EnjoyInterNews) 20 юли 2018 година
“Икарди и Перишич? Не са ми посочили, че желаят да изоставен. Те би трябвало да останат в Интер, тъй като са значими за нас. Наинголан е извънредно мощен. Знае добре, че възрастта може да му отнеме някои качества, в случай че не тренира в допълнение. За нас той може да промени равновесието в тима. Амбициозни сме, историята на Интер ни дава сили да не се опасяваме от никого. Пътят обаче в борбата с огромните като Ювентус, Наполи и Рома е труден”, приключи италианският експерт.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР