Наставникът на Хебър (Пазарджик) Николай Митов сподели задоволството си след

...
Наставникът на Хебър (Пазарджик) Николай Митов сподели задоволството си след
Коментари Харесай

Николай Митов: При 3:2 се сетих за стар кошмар на Ивайло

Наставникът на Хебър (Пазарджик) Николай Митов показа задоволството си след успеха на неговия отбор с 4:2 над Етър във Велико Търново.

Митов обаче призна, че при 3:2 се е сетил за мач, в който на същия стадион с някогашен собствен отбор от 3:0 се е стигнало до 3:3.

" При 4:2 през днешния ден към този момент гледах умерено мача. Това, което искахме, го направихме. Въпросът ем че след 3:0 в наша изгода вместо да си подаваме и да качим на още по-голяма разлика, допуснахме два гола и върнахме домакините в мача. Това не трябва да се позволява повторно. Претенциите ми след ремито с Миньор преди няколко дни бяха само да сме по-уверени. Ако демонстрираме това, което вършим на тренировките ще бъда спокоен. Персонални задания нямахме съответни за мача с Етър ", призна експертът. Той разяснява и анулирания червен картон на Живко Петков.

" Четвъртият арбитър сподели на Живко да стои вътре, до момента в който си настройки табелата, а основният намерения, че бави времето. Стана недоразумение сред съдиите, случва се, има го. Вече мислим за идващия мач, тази група е сложна ", означи за следващ път Митов.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР