Наставникът на Хебър Николай Митов призна, че отборът му е

...
Наставникът на Хебър Николай Митов призна, че отборът му е
Коментари Харесай

Митов: Стояхме добре 27 минути на терена

Наставникът на Хебър Николай Митов призна, че тимът му е стоял добре против ЦСКА до първия гол на „ червените”. Все отново Митов разяснява задоволството си от старанието на играчите си, макар загубата с 0:3 в София за Купата на България.

„ Мисля, че 27 минути седяхме добре. За една минута ни вкараха два гола. Опитахме се да играем, доколкото ни разрешиха. Нивото е друго, само че съм удовлетворен от старанието. Няма по какъв начин да съм удовлетворен от загубата. При 0:0 имахме обстановки, които трябваше да изиграем по-добре. Респектирани бяхме до излизането на терена. Цяла България ни гледа и можем единствено да спечелим. Вътре не видях притеснение”, стартира Митов.

„ Доста се изкоментира стадиона. Аз най-вече желаех да се играе в Пазарджик, само че не можеше и не желая да разясня. Аз не взимам решенията. Така стана за жалост. Искам да играем все по-добре, на този стадий го вършим и ни е нужна поддръжка. Искаме да си играем в Пазарджик, където играем различен футбол. Играхме против един от най-хубавите тимове, ще си забележим грешките”, приключи Николай Митов.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР