Наставникът на говори преди заминаването на тима за Албания, където

...
Наставникът на говори преди заминаването на тима за Албания, където
Коментари Харесай

Загорчич: Отиваме в Албания за победа

Наставникът на приказва преди заминаването на отбора за Албания, където " белите " ще би трябвало да премерят сили с Кукеси. Специалистът разгласи, че задачата пред Славия е да преодолее този противник и да продължи напред в шампионата Лига Европа.

" След мача с имахме въодушевление в тренировките. Надяваме се да идем в Албания и да спечелим мача. Всеки един мач е значим за мен. Не ги деля. Ще бъде хубаво да се класираме в идващия кръг. Това е нашата цел и се надявам да успеем. Всеки един тим е реализуем. Няма да бъде елементарен мач. Отиваме там и ще търсим успеха. Със сигурност ще бъдем съсредоточени и стимулирани. Имаме проблеми с контузени футболисти. Общо 20 души са футболистите. Няма да разчитаме на Тасевски и Кирилов. Стоев ще пътува с нас, само че изпитва болежка в крайници ".

" Младите би трябвало да бъдат спокойни. За мен този формат е един по-лесен път за по-слабите тимове да се класират по-напред ". efbet Лига 3 кръг, петък 21 август  Славия 0:2краен резулат  Локомотив (Пловдив)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР