Наставникът на ФК Дунав Людмил Киров говори пред медиите преди

...
Наставникът на ФК Дунав Людмил Киров говори пред медиите преди
Коментари Харесай

Людмил Киров: Не отиваме във Варна като обречени. Илиан Илиев винаги ми е подавал ръка и давал съвети

Наставникът на ФК Дунав Людмил Киров приказва пред медиите преди срещата от 13-ия кръг на Първа професионална лига против Черно море. “Драконите ” гостуват във Варна в петък, 26 октомври от 17.30 часа на стадион “Тича ” във Варна.

“Всичко върви по проект. Настроението е леко приповдигнато след успеха над Локомотив (Пловдив). Спечелените три точки са жизненоважни. Смея да настоявам обаче, че има още какво да се желае от тима. Аз не съм удивен от метода на изиграване на мача. Знам, че това което желая от моите футболисти - те ще ми го дадат. На мен, на на публиката и на футболната общност. 

В целия мач не видях нищо положително. Много съм отчаян особено от първото полувреме. Накарах момчетата да играят търпеливо, а в отбрана играхме добре. Искам обаче още експанзия от моите футболисти ”, стартира изявлението си наставникът на Дунав, представен от " Спортал ". 

Людмил Киров показа, че Борислав Балджийски и Божидар Васев са контузени и пропущат мача с “моряците ”. Мартин Ковачев е с разтежение и е получил два дни отмора. Петър Патев пък се е възстановил от контузията и ще бъде в групата за мача. 

“Запознат съм сносно с тима на Черно море. Мисля, че е отбор от нашата рогозка. Не отиваме във Варна като обречени. Ще излезем с нужния почит към отбора на домакините. Мачът е специфичен за мен, тъй като съм играл на “Тича ” пет години, само че в този момент най-съществен за мен е Дунав, добави експертът.

“Черно море имат един доста добър треньор в лицето на Илиян Илиев. Той ми е бил треньор и доста го почитам. Винаги когато съм се допитвал до него ми е давал препоръки, подавал ми е ръка и ми е помагал. Сега обаче излизаме един против различен и се надявам да вземе максимума от този мач. Дай Боже да спечелим ”, сподели още Киров. 

“Аз съм човек, който мечтае. Хубаво е човек да мечтае. Гледам всеки ден класирането и мисля, че след мача с Локомотив (Пловдив) тръгваме нагоре. Имаме и много хубава стратегия. Но въпреки всичко дано да не избързваме ”, приключи старши треньорът на “драконите ”. 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР