Наставникът на Фиорентина Винченцо Италиано определя като голямо събитие предстоящия

...
Наставникът на Фиорентина Винченцо Италиано определя като голямо събитие предстоящия
Коментари Харесай

Треньорът на Фиорентина: Интер е много силен, но ние ще му създадем проблеми

Наставникът на Фиорентина Винченцо Италиано дефинира като огромно събитие идния край на неговия отбор в шампионата за Купата на Италия против Интер. Двубоят е в сряда вечер от 22:00 часа на “Олимпико ” в Рим.

Тимът от Флоренция е на край и в Лигата на конференциите, където на 7 юни ще спори с Уест Хам. “Нерадзурите ” пък ще се борят с Манчестър Сити за трофея в Шампионската лига на 10 юни, което прави идния двубой още по-вълнуващ.

“Горди сме, че ще имаме опция да излезем в този край против Интер. Препятствието обаче е съществено, тъй като против нас излиза финалистът в Шампионската лига ”, съобщи Италиано на конференцията си.

“Ние обаче ще бъдем спокойни и ще затрудним съперника. “Нерадзурите ” са доста мощни, само че ние също стигнахме до край и ще се постараем да създадем срещата сложна за тях. Заслужихме си купата, тъй че желаеме да играем за нея ”, добави треньорът на “виолетовите ”.

“Осъзнавам, че се изправяме против тим, който с лекост може да основава положения. Ние обаче сме длъжни да повторим играта си по пътя до финала и да мислим единствено за нас ”.

“Нуждаем се от извънредно показване по сходство на това от реванша против Базел (3:1 в полуфиналите на Лигата на конференциите - б.р.). Това е единственият метод да успеем. Искам да видя същата игра и в този момент. ”

Италиано приключва втория си сезон отпред на отбора. През сегашния в Серия “А ” обаче Фиорентина разочарова, защото сега е отвън топ 10.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР