Наставникът на Фиорентина Чезаре Прандели разкри, че звездата на тима

...
Наставникът на Фиорентина Чезаре Прандели разкри, че звездата на тима
Коментари Харесай

Рибери е под въпрос за мача с Интер

Наставникът на Фиорентина Чезаре Прандели разкри, че звездата на отбора Франк Рибери е под въпрос за утрешния дуел с Интер. Той сигурно няма да може да разчита на други двама съществени футболисти - Гаетано Кастровили и Никола Миленкович, поради техните санкции.

" Рибери има дребен проблем и на следващия ден заран би трябвало да забележим какво е неговото положение. Представянето ни в последните мачове е доста положително, защото увеличихме равнището на интензитет. Не сме тим, който прави доста подавания, само че знаем по какъв начин да стигаме до противниковото наказателно поле относително постоянно. Просто би трябвало да се фокусираме върху нашата централизация и да заобикаляме да вършим неточности. Играчите би трябвало да мислят положително с топката и отрицателно без нея.

Интер е тим, кадърен да завоюва купата в Серия " А ", защото има стабилен жанр на игра и се пази като танк. Трябва да сме доста уравновесени и безапелационни, с цел да противодействаме на техните мощни страни. Надявам се моят отбор да осъзнава какъв брой отлично е да играе мачове на това равнище и да потвърди, че е квалифициран за тях. Ромелу Лукаку е сложен за запазване нападател, тъй като непрестанно се движи в предни позиции. Лукас Мартинес Куарта обаче се оправи добре с него до последната минута на мача ни в Купата на Италия. При решаващия гол той беше фаулиран и не можеше да направи освен това. Мартинес Куарта има темперамент и добра техника, само че той не трябва да надвишава своите качества или това, което се желае от него ", съобщи Прандели на конференцията си преди мача.
Серия А 21 кръг, петък 5 февруари  Фиорентина 21:45предстои  Интер
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР