Наставникът на Филаделфия 76ърс Ник Нърс заяви, че има голяма

...
Наставникът на Филаделфия 76ърс Ник Нърс заяви, че има голяма
Коментари Харесай

Треньорът на Филаделфия 76ърс: Има голяма възможност Ембийд да се върне преди края на сезона

Наставникът на Филаделфия 76ърс Ник Нърс съобщи, че има огромна възможност центърът Джоел Ембийд да се завърне в игра преди края на постоянния сезон в Националната баскетболна асоциация (НБА).

Припомняме ви, че настоящият притежател на наградата за " Най-полезен състезател " в шампионата Ембийд претърпя интервенция на менискуса на 6 февруари поради която не е играл към този момент в продължение на два месеца.

" Джоел е в подготвителната зала, само че към момента не знаем по кое време ще може да играе. Мисля, че той се усеща все по-добре с всеки минал ден. Опитва се да стане по-силен и по-уверен, както и да навлезе в нужната форма. Все още не мога да кажа по кое време той ще играе, само че мисля, че опцията това да се случи преди края на постоянния сезон е огромна ", разяснява Ник Нърс.

Преди контузията си Джоел Ембийд беше със междинни индикатори от 35.3 точки и 11.5 битки и беше главен любимец да завоюва за втора поредна акция премията за MVP. С него на паркета Филаделфия е с баланс 24-6, а в негово неявяване 76ърс са с актив от едвам 13 триумфа и 28 загуби.

Към този миг отборът заема 8-ото място в Източната конференция с индикатори 39-34 и към този момент е в позиция за присъединяване в play-in шампионата. До края на постоянния сезон Филаделфия 76ърс има да изиграе още девет срещи.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР