Наставникът на Етър Велико Търново Красимир Балъков коментира победата с

...
Наставникът на Етър Велико Търново Красимир Балъков коментира победата с
Коментари Харесай

Балъков: Реваншът с Локо Пд показа, че играчите ми обичат футбола и уважават треньорския щаб

Наставникът на Етър Велико Търново Красимир Балъков разяснява успеха с 1:0 над Локомотив Пд в реванша от плейофите за седмото място в Първа лига. Специалистът съобщи, че този мач е посочил, че играчите му обичат футбола и почитат треньорския щаб.

Иначе „ виолетовите “ се класираха напред в битката за седмата позиция, след общ резултат от двата мача със „ смърфовете “ 3:0. В решителния конфликт ще спорят с спечелилия от двойката Ботев Враца – Славия.

„ След като продължаваме, реваншът е сладостен. Гледаме мач за мач. Мачът за купата бе трагичен за нас. Оставихме го зад тила си. Искахме непременно да продължим напред. Направихме го. Свалям шапка на играчите. Този мач сподели, че играчите ми обичат футбола и почитат треньорския щаб “, стартира Балъков пред NOVA SPORT.

„ С доста диалози тушираме напрежението. Футболистите ми също са гледали мачовете в Шампионската лига тази седмица и виждат какво може да се случи горе по върха. При нас не е по-различно. Ако не бяхме влезнали съсредоточени и стимулирани, щеше да ни бъде тежко. Така или другояче ни беше тежко през първата част. Локо Пд нямаше какво да губи и даде всичко от себе си. Трябваше да сме търпеливи. Изиграхме съвършено второ полувреме “.

„ Ще е доста сладко за почитателите, в случай че успеем да стигнем до баражите за Лига Европа. Ако се класираме за евротурнирите, това ще бъде огромен подарък за всички в Търново, откогато съм пристигнал тук “, продължи Балъков.

Запитан има ли желания за противник – Ботев Враца или Славия, Балъков отвърна: „ Нямам желания. След като се реши крайния излаз на конфликта посред им, ще се нагласим за противника, против който ще играем. Славия се пробвам да са по-футболният тим,. Ботев също се пробва да играе футбол, само че са твърд и здрав противник. Играем по-тежко с Ботев, в сравнение с със Славия. В подобен мач обаче в никакъв случай не се знае кой е по-добрият “.

„ Утре ще създадем възобновяване. След това ще дам два свободни дни. Във вторник следобяд продължаваме подготовката “.

Що се касае за идната среща сред управлението на клуба и Община Велико Търново, Балъков изясни:

„ Винаги виждам положително на нещата, без значение какъв брой отрицателни са в действителност. Надявам се община Велико Търнов да оцени всичко, което се прави тук от нас всички – от целия клуб, треньорите, играчите, спонсорите и ще ударят едно рамо, което ще е извънредно належащо за бъдещето на Етър Велико Търново “.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР